Libabőrös Black

Hamarosan megláthatjuk, milyen az, ha életre kelnek a Jack Black fejében élő szörnyek.

 

A Libabőr (Goosebumps, hazai bemutató: október 28.) című hátborzongató vígjátékban a színész ugyanis írót játszik, akinek a kézirataiból megszöknek az addig megírt rémei: és ő három fiatal társával együtt kénytelen begyűjteni egy jetit, egy húsevő futónövényt, pár fagyasztó ufót meg más efféle furcsaságokat. A Jumanji távoli unokatestvéreként működő Libabőr New York-i premierje előtt azonban a színész azt is elárulta újságíróknak, hogy civilben is lakik benne néhány szörny – bár szerencsére már megszelídítette őket.

– Nem voltam egyszerű gyerek – vallotta be a Rocksuli-ból a Pop,csajok satöbbi-ből és a Gulliver utazási-ból ismert szupervicces színész. – Sok bajt csináltam, a kokainnal is voltak kalandjaim. Azért lettem most mindent ellenőrző, gyerekeit szuperféltő apa.

A premierre elkísérte a színészt felesége, Tanya Haden valamint 9 és 7 éves fia.

– ő az első nő, aki elől még sosem akartam megszökni – bókolt a feleségének Black. – Tökéletes család vagyunk: ezért imádok családi filmet csinálni!

Forrás: IC Pres

LIBABőR (12)

Főszereplők: Odeya Rush, Jack Black, Halston Sage, Amy Ryan, Dylan Minnette. Fényképezte: Javier Aguirresarobe. Zene: Henry Jackman. Látvány: Sean Haworth. Írta: R. L. Stine, Scott Alexander, Carl Elsworth, Larry Karaszewi, Darren Lemke.

Rendezte: Rob Letterman

Ne költözz olyan környékre, ahol horror író él. Zach (Dylan Minette) elköveti ezt a hibát: a édesanyjával új városba hurcolkodnak, és még büszkék is rá, hogy a szomszéd házban a Libabőr-sorozat híres írója R. L. Stine (Jack Black) dolgozik. A srác összebarátkozik a nagy ember lányával (Odeya Rush), és a segítségével beszökik a mester dolgozószobájába.

Nem is sejti, hogy Stine különös módszerrel alkot: hátborzongató fantáziáról árulkodó könyvei valóságosak, és ő a lapok közé zárja az elé kerülő szellemeket és szörnyeket.

A srác véletlenül szabadon ereszti az irodalomba száműzött rémeket. A gyerekeknek és az írónak össze kell fognia, hogy visszakergessék a szökevényeket oda, ahova valók – mielőtt túl késő lesz.

A film alapjául szolgáló történet szerzőjét, R. L. Stine-t „a gyerekirodalom Stephen Kingjének” is nevezik: több száz ifjúsági horrort írt, melyekből több mint 400 millió (!) kötetet adtak el világszerte.

Előzetes:

http://bit.ly/Libabor_trl1_12

Kommentek