Jön a 23. POKET: Sánta Ferenc – Az ötödik pecsét, nagykövet: Cserhalmi György


23. Sánta Ferenc - Az ötödik pecsét nagykövet: Cserhalmi György
 
Filmvetítés és beszélgetés Cserhalmi Györggyel
Moderátor: Vecsei H. Miklós
 
November 16-án mutatjuk be a 23. címünket. Hatalmas megtiszteltetés, hogy Cserhalmi György ajánlja nektek a regényt és, hogy eljön hozzánk és beszélgethetünk vele, hogy mit jelent neki ez a könyv. Illetve az 1976-ban bemutatott film, amely a regény filmadaptációja. Elmeséli azt is milyen volt együtt dolgozni Fábri Zoltánnal, a film forgatókönyvírójával és a rendezőjével és együtt játszani, olyan nagy színészeinkkel, mint Őze Lajos, Latinovits Zoltán, Márkus László, Bencze Ferenc és Horváth Sándor.
 
"Amikor este kezembe veszem valamelyik illusztris és másoktól igen nagyrabecsült szerző művét, akkor úgy érzem magam, mintha fürdőt vennék, mintha kellemes zuhany alá állanék, ahol a szavak helyettesítik a víz cseppjeit, melyek sűrű sorokban követik egymást, valósággal ráömölve az ember lelkére, és tisztára mossák a rárakódott szennytől."
 
Jegyvásárlás a https://poketonline.hu/esemenyek oldalon. A jegyár 2000 Ft és tartalmazza a kötetet.
 

Cserhalmi Tanár Úr egészségügyi okokból sajnos nem tud ott lenni szombaton. A Művész Úr helyett a 20-21 század legfontosabb színházi fotográfusa, Keleti Éva lesz Vecsei H. Miklós beszélgetőpartnere!

Kommentek