Játék a Blans.hu-val és a FREYWILLE-vel

Játékra hívunk benneteket, melynek keretében olyan rövid verseket vagy prózai szövegeket várunk, amik a közelgő ünnep és szeretet jegyében születnek. A nyeremény pedig több mint kecsegtető.

 

"Fülönfüggők, karperecek, nyakláncok: a drágakő s a nemesfém zenéltek, s én megszédültem, mert mindent imádok, ahol a csengés elvegyül a fénnyel."

(Baudelaire: A ékszerek, r.)  

A december az év egyik legsűrűbb, szeretettel teli időszaka. Az ünnep közeledtével az év vége legtöbbünk életében az egymásra figyelés, a gondoskodás, az ajándékozás jegyében telik. A Blans.hu oldalon mi is szeretnénk ajándékozni, így játékot hirdetünk, és a számunkra leginkább fontos két területet – az alkotást, a művészetet és a szépséget kapcsoljuk össze, mint a fent idézett Baudelaire vers: a költészet és ékszer közös üzenetében.

Az irodalom, a költészet az emberi létezés egyik legfontosabb adománya, épp ezért számunkra küldetés, hogy olvasóink, látogatóink nem csak olvassanak, de megmutathassák, miképp fogalmazódik meg bennük egy érzés, gondolat.

Játékunk keretében olyan rövid verseket vagy prózai szövegeket várunk (2000 karakterig), amik a közelgő ünnep és szeretet jegyében születnek, és az alábbi 5 szót tartalmazzák:

csók, Bécs, hó, szeretet, fiáker.

A nyereményjáték december 5 – 23. között zajlik, és a nyeremény a FREYWILLE Klimt kollekciójának legújabb szettjéből, a The ultimate Kissből/A csókból egy gyönyörű Díva gyűrű.

A zsűri tagjai közt a FREYWILLE és a Blans.hu kollégái mellett Ugron Zsolna írót köszönthetjük.

A nyeremény átadására december 28-án, szerdán délután 17.00 órakor kerül sor a FREYWILLE Andrássy úti szalonjában.

Köszöntőt mond: Ugron Zsolna író.

Szövegeiket a nyugatkor@gmail.com címre várjuk december 23-án éjfélig!

Játsszanak velünk! 

Kategóriák: Kult

Kommentek