Ingyen mozi a város legjobb hoteljében!

A Cirko Film, a Magyar Nemzeti Filmarchívum és az Aria Hotel Budapest együttműködésével folytatódik az őszi moziszezon. A szálloda mozi minőségű vetítőterme, a Teatro Aria március végéig minden kedden hollywoodi klasszikusokat, magyar és nemzetközi sikerfilmeket vetít. 

Az Aria Hotel az egyik kedvenc helyem a városban. Legtöbbször a High Note SkyBar miatt beszélek róla, hiszen évről évre varázslatos menüket hoznak össze.
 
Az idei filmes témáért is oda voltam!  Az ízek tökéletesek, és imádom, hogy ilyen kreatív a tálalás.
( Bővebben: Arany, kristályok, vér és töltény – Hollywoodi filmeket ehetsz és ihatsz a High Note SkyBarban )
 
És idén készültek még egy dologgal, amivel a filmrajongókat igyekeznek lekenyerezni.
 


 
A szálloda mozi minőségű vetítőterme, a Teatro Aria március végéig minden kedden hollywoodi klasszikusokat, magyar és nemzetközi sikerfilmeket vetít.
 
A Cirko Film a Paterson, Ízlés szerint fűszerezve, Vendégek, Könyvesbolt a tengerparton, Csak a szerelem számít, Kezedben a sorsod és a Férfiak fecskében című filmek bemutatásában működik együtt a szállodával.
 
A Magyar Nemzeti Filmarchívum a Sose halunk meg és a Macskafogó felújított változatát mutatja be a közös akció részeként.
 
Van, aki forrón szereti, Casino Royale, Grand Budapest Hotel, A nagy Lebowski, majd Karácsonyra hangolódva az Igazából szerelem – néhány további film az 5.1-es Dolby Stereo technikával felszerelt, földszinti Teatro Aria vetítési listájáról.
 
A 2019. március 31-ig zajló vetítések ingyenesek, de fogyasztáshoz, és a terem 50 főben maximált befogadóképessége miatt regisztrációhoz kötöttek. Részvételi szándékot a pr@ariahotelbudapest.com címen lehet jelezni. A helyfoglalás érkezési sorrendben, minden kedden 18:30-tól lehetséges, a filmvetítések 19:00-kor kezdődnek.

Kommentek