Filmajánló: TROLLOK

Csütörtökön jönnek a TROLLOK a mozikban! Nagy szemű, borzas hajú, színes kis figurák ők, akik saját világukban élnek. Ám két troll kénytelen vándorútra indulni: olyan tájakra jutnak el, és olyan kalandokba keverednek, amikről troll korábban nem is álmodott â?? és amitől biztosan az égnek áll a haja.

 

A Spongya Bob-film és a Kung Fu Panda 3 író-rendező csapata újra nagyon népszerű, különleges figurákból hozza ki a lehető legviccesebbet és legjátékosabbat. A vidám, énekes karakterek eredeti hangjai között olyan világsztárokkal találkozhatunk, mint Justin Timberlake, Anna Kendrick, Zooey Deschanel, James Corden, Russel Brand, Kunal Nayar vagy Gwen Stefani.

A nagyon színes, nagyon zenés és nagyon vidám animációs családi film betétdala Justin Timberlake #1 világslágere a Can’t Stop the Feeling, melyet a magyar változatban Bereczki Zoltán énekel, sőt beszédhangját is ő adja a film főszereplőjének Ágasnak.

 

A film korhatára: 6 éven aluliak számára nem ajánlott.

A film szinkronos 2D, 3D és 3D OV változatokban lesz látható a mozikban.

 

 

Timberlake nemcsak az utóbbi idők egyik legnagyobb slágerét a Can’t Stop the Feeling-et adta a DreamWorks Animations új animációs filmjéhez, hanem saját magát is: az egyik főszereplőnek, Ágasnak ő a hangja. ő játssza az egyetlen mogorva színes hajú manót, a csupaszín mindig jó kedélyű, dalos lények között.

- A dal is a hetvenes évek hangulatát hozza, csupa modern eszközzel, mert a filmben is van valami akkorról: a hippik boldog, természetközeli világát csavarták az alkotók különleges vígjátékká - mondta rajongóinak Timberlake, és azt is hozzá tette, hogy a másik nagy ihlető forrása 15 hónapos fia volt.

- Olyan ez, mint a Mátrixban. Az ember kinyit egy ajtót, apa lesz, és belép egy egészen más világba, amiről nem is tudta, hogy létezik. Azért jó a Trollok-ban dolgozni, mert egyszerre gondolhattam közben a fiamra és magamra: mindkettőnknek örömet akartam okozni.

Kategóriák: Kult

Kommentek