Filmajánló: Rendes fickók

A Durr, durr és csók és a Vasember 3. rendezője, Shane Black május 26-án egy krimi-vígjátékkal tér vissza, a RENDES FICKÖK-kal (16E)! Russell Crowe és Ryan Gosling vagány párosa miközben egy eltűnt lányt próbálnak megtalálni, egyre jobban belebonyolódnak egy korrupcióval teli szövevényes nyomozásba.

 

„Shane Black világa vicces és őrült. Russell Crowe hihetetlenül szórakoztató. Alig várom, hogy a nézők is lássák ezt az oldalát, amire nem gyakran van lehetőségük.” – nyilatkozta Gosling a filmről egy online interjúban.

Black a Rendes fickókat a zseniális Durr, durr és csók egyfajta  szellemi folytatásának jellemezte, amikor is Robert Downey Jr. és Val Kilmer különc nyomozó párosa belekeveredett egy Hollywood-i gyilkosságba, és kiszámíthatatlan poénokkal, veszélyes szitukkal lepték meg a közönséget.

RENDES FICKÓK (16E)

Mi a jobb egy tökös és nagypofájú nyomozónál? Két tökös és nagypofájú nyomozó. Igaz, az egyik inkább csak verőlegény (Jackson Healy – Russell Crowe), a másik meg a világ leggázabb detektívje (Holland March – Ryan Gosling), de mindketten lelkesek, szeretik az alkoholt, és nem restek erőszakot alkalmazni a jó ügy és a jók nők érdekében. Jó ügyekből és jó nőkből pedig nincs hiány: elsőként egy gyönyörű pornósztár látszólagos öngyilkossága után kezdenek el nyomozni, majd a titokzatos és csinos bírónő (Kim Basinger) kérésére annak nem kevésbé csinos lányát, Ameliát próbálják meg előkeríteni. És ami egyszerű rutinmelónak ígérkezett, arról hamarosan kiderül, hogy az évszázad bűnügye, amelyben érintett a Los Angeles-i alvilág színe-java…

Shane Black rendezőnek a Durr, durr és csók valamint a Vasember 3. után ez a harmadik nagyjátékfilmje. A Halálos fegyver-trilógia forgatókönyvírója olyan hollywoodi nagyágyúkat hozott össze, mint az 1997-es Szigorúan bizalmas nyerő párosa, Russell Crowe és Kim Basinger, valamint az utóbbi években valódi A-listás sztárrá avanzsált Ryan Gosling.

Bemutató dátum: 2016. május 26.

Előzetes-korhatár: 16 éven aluliak számára nem ajánlott

Szinkronizált

Kategóriák: Kult

Kommentek