Filmajánló: A Lego Ninjago film

Tegnap óta a mozikban van az újabb legó film. Mi elsők között láthattuk, és imádtuk, pedig már rég nem vagyunk gyerekek. 

Kevés olyan film kerül a mozikba, amire bátran elviheti az ember akár a hatévesét is, úgy hogy közben mindketten jól szórakozzanak.
A Legó Ninjago film premier előtti vetítésén tömve volt a terem gyerkőcökkel és őket kísérő felnőttekkel, és maximum két családot láttam idő előtt távozni hiszti miatt. Mert a kicsiket ugyanúgy leköti ez a 3D-s kaland, mint a nagyokat.
Míg mi a direkt felnőtteknek belecsempészett poénokon szórakoztunk, a kicsik a látványtól, egy aranyos állat, vagy egy menő robotsárkány felbukkanásától estek hanyatt.
 
 
A történet pörög. Van rendes sztory és izgalmas fordulatok, és legó-hatás még mindig ámulatba ejt.
Remek dolog, hogy manapság is végigszórakozhatsz úgy egy filmet, hogy nem hal meg senki, hogy nem történik semmi nyomasztó vagy félelmetes, hogy a család, barátság és kedves tanulságok is elégségesek tudnak lenni.
 
 
Ajánlom a filmet moziban, mert a 3D sokat dob rajta, és mert maximálisan kiszakít a hátköznapi problémák világából szűk két órára.
Az egyetlen hiba, hogy utána tuti kell venni valami Legót... még akkor is, ha harmincas vagy... 
Ninjago csöpp szigetét rejtélyes ellenség ostromolja. Még szerencse, hogy hat legyőzhetetlennek tűnő nindzsa minden éjszaka harcba száll, és meghökkentő fegyverarzenálja segítségével visszaveri az ellenséget.
De kik lehetnek ők?
Senki sem tudja. És nem is sejti, hogy az éjszakai szuperharcosok nappal egész másfajta ellenséggel küszködnek. Ugyanis osztálytársak a helyi gimiben, és a középiskolások egyszerű, ám sok küzdelemmel teli hétköznapjait próbálják túlélni.
 
 
A LEGO film alkotói az egyik legismertebb LEGO-figurát keltik életre látványos harcjelenetekkel teli és nagyon vicces animációs filmjükben, amelynek minden főszereplője kockafejű.
 


 
Mozibemutató: 2017. szeptember 21.
Eredeti cím: The Lego Ninjago Movie
Színes amerikai animációs film
Gyártó: Warner Bros.
Játékidő: 101 perc
Korhatár: 6

Kommentek