Filmajánló: Csajok hajnalig

Eljöttek azok a napok, amikor a légkondi miatt (is) járunk moziba. Egy habkönnyű vígjáték remek választás lehet.

Johansson nem monogám
 
 
Scarlett Johansson nagyon szép és nagyon jó a humora. Kivéve, ha férfiakról kérdezik. De új vígjátékában szerencsére főleg nők között mutatkozik: a Csajok hajnalig (Rough Night, hazai bemutató: 2017. június 15.) című vígjátékban ugyanis öt barátnő nagyot bulizik, csak közben sajnos meghal egy Chippendale-fiú, ők pedig megpróbálnak megszabadulni a jó testű holttesttől, de az nem megy könnyen. A bevállalós női vígjáték főszereplője egyébként sincs túl jóban a férfiakkal, ami nem is csoda: januárban vált el férjétől, Romain Dauriac újságírótól.
– Lehet, hogy mostanában kissé elfogult vagyok, de a monogámia nem természetes – mondta a 32 éves színésznő, akinek egy kétéves kislánya is van. –A házasság nagyon romantikus elképzelés, és néha még a gyakorlatban is működik. Csak sokat kell dolgozni rajta. És nagyon átformál egy kapcsolatot. Ha valaki mást mond, akkor téved…
A Csajok hajnalig főszereplői szerencsére mind nők. A komédiában felbukkanó férfiak pedig legfeljebb mellékfigurák: ügyetlen maffiózók, részeg bulizók, bumburnyák rendőrök… vagy halottak.
Lehet, hogy Johansonnak a forgatókönyv megírásához is köze volt?
 
 
Forrás: IC Press
 
CSAJOK HAJNALIG (16)


Főszereplők: Scarlett Johansson, Jillian Bell, Kate McKinnon,


Zoë Kravitz, Demi Moore, Ty Burrell.


Operatőr: Sean Porter. Írta: Lucia Aniello, Paul W. Downs. Rendezte: Lucia Aniello


Mit tehet öt jó barátnő, ha az egyikük úgy dönt, lemond addig élvezett szabadságáról, és férjhez megy? Természetesen kibérel a hétvégére Miamiban egy tengerparti villát, hogy még egy utolsó vad bulival búcsúzzon. De ez a buli még náluk is vadabbra sikerül.


Valahogyan meghal egy Chippendale-fiú.


És ez még csak a kezdet.


A buli folytatódik, de átalakul: attól kezdve a csajoknak nincs más dolga, mint a romeltakarítás, nyomeltűntetés és az ártatlanságuk bizonyítása. Hát, ez nem fog könnyen menni…


Az elmúlt néhány évben a szabadszájú, női vígjátékok hozták a legnagyobb, legváratlanabb sikereket. Most néhány nagyon dögös színésznő fogott össze, hogy megmutassa a világnak: ők nemcsak a legtehetségesebbek és legszebbek, hanem a legmerészebbek is!


Mozibemutató: 2017. június 15.


Eredeti cím: Rough Night


Színes amerikai vígjáték


Gyártó: Sony Pictures Entertainment


Játékidő: 101 perc


Korhatár: 16

Kommentek