Filmajánló: Batman Superman Ellen – Az igazság hajnala

A hosszú hétvégére megérkezett a mozikba az év legnagyobb összecsapása, a Batman Superman ellen â?? Az igazság hajnala!

 

Ben Affleckés Henry Cavill főszereplésével készült szuperprodukció azontúl, hogy igazi látványos szórakozást ígér egy franchise elindítására is hivatott. A DC Comics univerzumának nagyszabású életre keltésében a világ két legismertebb szuperhőse mellett feltűnik Wonder Woman azaz Csodanő (Gal Gadot), valamint többek között a Superman, Batman és Az igazság ligája képregényekből jól ismert Lois Lane (Amy Adams), Alfred (Jeremy Irons) és Lex Luthor (Jesse Eisenberg) is.

 

Milyen hősre van szüksége a világnak? Gotham City védelmezője úgy érzi, hogy Metropolis megmentője már istenként tekint magára, senki és semmi nem korlátozza, így szembefordul vele. De a világ nem törődik velük, mert más kérdésekre keresi a választ: senki nem tudja, mit szeretne: mindenható védelmezőt, vagy függetlenséget.

Amíg Batman és Superman az egymás ellen folytatott háborújukkal vannak elfoglalva, egy új, minden eddiginél rémisztőbb fenyegetés egyre erősebbé válik. Az emberiség még sosem volt ekkora bajban – és talán már nincs, aki segíteni tud rajta.

 

A világ két legismertebb szuperhősének háborúja és közös kalandja, elképesztően látványos és hihetetlenül izgalmas lesz – az év egyik legnagyobb filmjében.

A rendező a szuperfilmműfaj egyik legsikeresebb megújítója, a 300 és az Acélember készítője, aki csupa világsztárral dolgozott.

 

A film szinkronos 2D, 3D, 4Dx, IMAX 3D, OV 3D és feliratos 2D változatokban lesz látható a mozikban.

A film korhatára 16 éven aluliak számára nem ajánlott.

 

Kategóriák: Kult

Kommentek