Filmajánló: Anyák napja

Mi a közös a lobbanékony Sandyben (Jennifer Aniston), a káprázatos ékszereket reklámozó Mirandában (Julia Roberts) és a férjét odaadóan szerető Jesse-ben (Kate Hudson)? Mindhárman édesanyák, és bár a mindennapjaikban egészen más örömökkel és kihívásokkal néznek szembe, anyák napján valamennyien megtapasztalják, mit is jelent édesanyának lenni.

 

Sandy (Jennifer Aniston) nemrégiben vált el férjétől, a jóképű Henrytől (Timothy Olyphant), és kénytelen megemészteni, hogy az exe egy nála fiatalabb, csinos nőt vet el feleségül. Az új asszony jelenléte nem csupán hiúságában, de anyai érzéseiben is sérti Sandyt. Eszeveszett versengésbe kezd vetélytársával, amíg egy nehéz helyzet rá nem ébreszti, hogy válás ide vagy oda, továbbra is ő a család összetartó ereje.

Mirandával (Julia Roberts) látszólag kesztyűs kézzel bánt az élet, ezer wattos mosolyával amerikaiak millióit csábítja ékszervásárlásra, azonban nagy árat fizetett a karrierjéért. Anyák napja közeledtével senkije sincs, akivel ünnepelhetne, csak lökött ügynöke, Lance (Hector Elizondo). Ám ekkor feltűnik a lánya, akit Miranda még tizenévesen örökbe adott, és akinek minden vágya, hogy végre megismerje vér szerinti édesanyját.

Jesse (Kate Hudson) egy indiai származású férfihoz ment feleségül (Aasif Mandvi), és úgy szégyelli előtte rasszista anyját, Flót, hogy inkább azt hazudja férjének, Russellnek, hogy már nem él. Így aztán amikor Jesse szülei úgy döntenek, hogy meglepik őt és leszbikus testvérét, Gabit anyák napján, Jessenek minden rafinériájára szüksége van, hogy elkerülje a nagy összecsapást.

Az erősebbik nemet Bradley (Jason Sudekis) képviseli, aki szomorúan készül az ünnepre, ez lesz ugyanis az első anyák napja gyermekei anyja nélkül. Még nincs egy éve, hogy özvegyen maradt két lányával, akik miatt olyan kihívásokkal kell szembenéznie, mint a tamponvásárlás és a kamaszkorú hódolók szemmel tartása. És ha ez még nem lenne elég, a környék anyukái is fenik rá a fogukat, miközben ő másra sem vágyik, mint egy kis magányra.

A romantikus sztárparádék koronázatlan királya, Garry Marshall ezúttal is mesterien szövi a könnyes-nevetős történetszálakat. A Micsoda nő!, a Valentin nap és a Szilveszter éjjel rendezője vidám és megható filmet készített, amelyből kiderül, hogy egy anya sem pótolható, még akkor sem, ha nem tökéletes.

Bemutató dátum: 2016. április 28.

Jennifer Aniston, a világ legszebb nője

Komoly verseny volt a két bombaformában lévő negyvenes szépség, Julia Roberts és Jennifer Aniston között az ANYÁKNAPJA (12) premierjen, de díjat Jen kapott! Julia Roberts barátnőjét a People magazin 2004 után másodszor is megválasztotta a világ legszebb nőjének. Jennifer Aniston elmondása szerint úgy örült, mint egy tinilány, mikor megtudta, hogy a tavalyi kitüntetett Sandra Bullock után idén őt szavazták meg a leggyönyörűbb nőnek. A 47 éves színésznő a People magazinnak azt is elárulta, hogy a 40-es éveiben teljesen másként látja a szépséget és az egészség fontosságát, mint ahogy azt tette 20 évesen.  „Érdekes, mennyire nem törődünk magunkkal, aztán hirtelen nagyon tudatosan kezdünk figyelni arra, hogy mit csinálunk a testünkkel. Huszonévesen még annyi mindent megúszhatunk.” 

Az ANYÁK NAPJA sztárja a szépséget a magabiztosságban, a nyugalomban, a kedvességben, és az őszinteségben látja. „Fontos, hogy elfogadd a kihívásokat és ne szégyelld magad amiatt, ha a dolgok nem úgy alakultak, ahogy azt elképzelted.” – nyilatkozta a színésznő a magazinnak. Jen persze az is elmesélte, hogy odáig van jóképű férjéért, Justin Threoux-ért. „Megnevettet. Nagyon izgalmas személyiség, és annyi minden érdekli. Hihetetlenül tehetséges, és nagyon jó ember.”

Kategóriák: Kult

Kommentek