Agatha Seymour Női Klub indul!

Sokáig érett bennem a Női Klub gondolata. Hosszasan elmélkedtem azon milyen is legyen, kinek szóljon, hogyan alakítsam, hogy könnyed legyen, szórakoztató, mégis határozott irányt mutasson, az olvasóimnak pedig a lehető legjobb tudásom szerint olyasmit adjak, aminek a gyakorlatban hasznát veszi. 

Végül megalkottam a fejemben és most útjára indítom a klubot. Célom egy olyan közösség létrehozása, ahol igénye szerint tanulhat, gyógyulhat, erőt meríthet, feltöltődhet, barátokat szerezhet, társaságot találhat magának minden érdeklődő.
 
 
Mert tarthat bárhol az életében a nő, lehet élete, karrierje, magánélete csúcsán, vagy házasság után útkeresőként próbálja megtalálni a helyét a világban, esetleg most bontogatja a szárnyait, vagy csak még boldogabb szeretne lenni - inspirálódhat, új ötleteket, izgalmas megoldásokat találhat egy olyan közösségben, ahol sokféle sors összefut.


 
Az élet, mint tudjuk, egy pillanat alatt megváltozhat, legyünk részesei egymás örömeinek, tanuljunk egymás tapasztalataiból!


Az Agatha Seymour Női Klub 2017. Június 7-én este 6 és 8 óra között tartja első összejövetelét a LUMAS Budapest Galériában (Budapest, V. Október 6. utca 21.). A téma a női önbizalom, a részvétel díja 2500 Ft. Szeretettel várom az érdeklődőket mindenféle korosztályból. Kérek minden jelentkezőt, hogy részvételi szándékát az info@agathaseymour.hu e-mail címen jelezze. További programok követése az Agatha Seymour Workshop sorozat facebook oldalon.
 
 
Kép: LUMAS Budapest Galéria


 Sobinovs Wohnung, Sankt Petersburg @ Olaf Martens, lumas.hu

Kommentek