Virágba borítjuk a nyarat

A modern romantika beköltözött a női ruhatárba.

 

Így néz ki a romantika a 21. században: virágos overálok, farmer ruhák, szoknyák és minden, amit a nő a divat által is kreált új világban viselhet.

Az én személyes kedvencem a Gucci virágokkal díszített fehér blézere, és hozzá egy kígyó mintás fehér nadrág szintén a Guccitól, de ez csak egyetlen kiválasztott, első látásra szerelem outfit, ami a virágos szettekkel kapcsolatban eszembe jut.

Mert a választék korlátlan, kinek, mi az igénye, lehetősége és milyen stílusban öltözködik. A szoknyák között a magam részéről a rakott, virágmintás modelleket részesítem előnyben, az egészruhák között pedig a vállnélkülieket. Nőiesek, kifinomultak, a női váll kivillantása számomra a törékenység, kacérság, és a szexuális vonzerő legmodernebb formája.

A felsők között már jóval nagyobb a választási lehetőség, mert mindenki más fazonra esküszik. Ami a lehetőségek végtelen sorában kiindulási pontot jelenthet az a ruha anyaga. Ha igényes, drága textilből készült blúz mellett döntünk, garantáltan bekerül a ruha a gardrób örök darabjai közé.

Ami a virágos minták terepén a minimalista stílus kedvelőinek lehetőséget jelenthet, az a táskák és a cipők megválasztása. A magam részéről inkább táskán viselnék virágot, és ha lehetőségem lenne rá, a Gucci egyik táskáját választanám, mert egy csoda, ahogy minden, amit idén a Gucci kihozott. De persze a többi szépség is tökéletes választás, a számára tökéletes nő személyében. Mindegyik a megfelelő találkozásra vár, arra a nőre, akinek a szettje, személyisége mellett kiteljesedhet, vagy akinek a kiteljesedéshez hozzájárulhat.

Agatha Seymour – Illés Gabriella

Kommentek