Svájci sapkát őszre!

A nagy klasszikusok korát éljük: divat minden, amit valaha imádtunk!

 

 

Különös tekintettel igaz ez azokra a darabokra, amelyeket a férfiak ruhatárából választunk magunknak. Legyen szó a férfiingről, a tengerész kabátról, a férfi fazonú lapos cipőről, nem csak a férfi rendkívül szexi benne, mi nők ugyanannyira vonzóak vagyunk, mikor ezeket a darabokat viseljük. Mert van valami ellenállhatatlanul dögös abban, amikor a törékeny nő a férfi gardróbjából választ magának egy-egy darabot a szettjébe.

Ezek közül is talán a legmerészebb a férfi kalap. Bármelyik nők által választott fazonról legyen szó, vonzza a tekintetet, megfordulnak utána az utcán, ámulatba ejti a tömegeket.

Idén ősszel pedig nyugodtan hátradőlhet mindenki a székében, mert olyan nagy a választék, hogy mindenki garantáltan megtalálja a személyiségének megfelelő fejfedőt, a klasszikus férfiaknak szánt modellek között.

Az idei év nagy visszatérője a svájci sapka! Aki valamiért nem érzi magáénak a hagyományos kemény kalapot, nyugodt szívvel vegyen le magának kedvenc üzletében egy svájci sapkát kedvenc színében. De ezzel még nem értünk a dolog végére!

A sapka viselésének ugyanis íratlan szabályai vannak: kötelező együtt viselni az aktuális divatos napszemüveggel! Szóval ne hagyja otthon senki hatalmas kerek napszemüvegét és kedvenc rúzsát, mert a sapka így van szettben! Nem számít az esős idő, borús égbolt, a szépség a lényeg, az időjárás nem kifogás!

Agatha Seymour – Illés Gabriella

Kommentek