Selyemköntöst éjjelre-nappalra!

Tovább hódít a divat, a merész nőiességgel.

 

 

Fellélegezhetnek azok a divatrajongók, akik nem érzik magukénak a ma menő férfias vagy unisex irányzatokat. Végre itt egy olyan modell, amely abszolút kifinomult, nőies és klasszikus vonalakkal kápráztatja el a közönséget.

A selyemköntös új szerepben mutatkozik be: modern kiegészítője a nappali és az éjszakai élet szettjeinek. Olyannyira nem mindennapi outfitet alkot például farmerral és pólóval, hogy az ember könnyedén azt gondolhatja, amit a férfipizsama utcai viselete láttán: ez a nő biztosan megőrült, hogy köntösben rohangál. És ez részben igaz is, de ugyanakkor hadd tegyem fel a kérdést: ki akar folyton hétköznapi lenni, főleg ha a divat az egyediségnek, a személyes stílusnak kedvez?!

És persze különleges viselet lehet a köntös estére, éjszakára szintén extrém módon selyemruhával, tornacipővel. Esetleg felvehetjük fehérneművel és papuccsal, mint Rihanna - de ezzel a szettel tényleg csak azok kísérletezzenek, akik értik a módját annak, hogy kell viselni a fehérneművillantós összeállításokat. Mert meglehetősen vékony jégen sétál, aki nem elég magabiztos és nem tud úgy közlekedni az ilyen outfitekben, hogy ne a ruha viselje őt, hanem ő a ruhát.

Az öltözködés ugyanis erről is szól, merészségről, önbizalomról és tudatosságról, arról, hogy képesek vagyunk azt képviselni, amit akarunk. Szóval ne feledjük, egyszerre kell viselni a szetteket kívül és belül.

Agatha Seymour – Illés Gabriella

Kommentek