Rihanna inspirálta a Pumát

A dögös, modern nő cipője, aki imádja a legújabb divatot és a kényelmet!

 

 

Rihannát nem kell bemutatni senkinek, egyedi, dögös, szexi stílusát ezer közül is felismerjük. A divat világában pedig, tudjuk jól, olyan időket élünk, amikor nem létezhet brand anélkül, hogy különleges, világsztár nevével fémjelzett modellje ne legyen. Így jött létre a Puma és Riri által tervezett Puma Creeper, ami úgy tűnik szintén az év egyik nagymenője lesz. Erre utal az az egyszerű tény is, hogy az első széria, amit természetesen maga Riri mutatott be, megjelenésekor röpke három óra alatt elkelt!

Sportos is, szexi is, amolyan mindenhova, mindennel viselhető darab, amire a mai nőnek - aki természetesen a street style királynője - feltétlenül szüksége van. Így látják ezt a divatguruk is, miközben igyekeznek maguk beszerezni egy párat a nemrég újabb színekben megjelent modellből. Mert nem volt elég az első kollekció, sokak örömére nemrég bemutatkozott a külön férfiak számára tervezett vonal is, és velük együtt az új, pompázat színek.

Szóval akinek nem jöttek be az eddigi nagymenők – mint az adidas superstar, a yeezy vagy más dögös tornacipők –, ezt mindenképpen próbálja ki. Lehet, hogy pont ez lesz az a szerelem, ami az első pillanatban megdobogtatja a szívét, arra pedig a tavasz és a Valentin nap közeledtével jó esélye van!

Agatha Seymour – Illés Gabriella 

Kommentek