Prieston by Noémi Nagy: PINK POISON SS17

Add át magad a szenvedélynek, és engedd, hogy újjá formáljon, meggyötörjön, majd erősebbé tegyen! Légy te az ártatlan kísértés, mely akárcsak a nyári éjszaka, perzselő, misztikus és illékony!

A nyári szenvedély olyan, mint a méreg. Bárány bőrbe bújt farkas, ami észrevétlenül férkőzik a közelünkbe. Eleinte ártalmatlannak tűnik, elvakít bennünket, rózsaszín ködbe burkol, és a legnagyobb csendben mérgezi elménket, mígnem egy nap arra eszmélünk, hogy már nem mi uraljuk a gondolatainkat, és tetteink olykor megmagyarázhatatlanná válnak.
 
 
A legártatlanabb külső mögött is állhat vad, zabolátlan természet, ahogyan a Pink Poison kollekció is erős kontrasztot rejt magában.
 
 
A tervezőtől megszokott egyediség természetesen a legújabb tavaszi-nyári kollekcióban is tetten érhető. Minden egyes printet maga Noémi tervezett, és a márkára jellemző kristályos részletek is fellelhetőek a ruhákon. A lézervágott plasztik logó és feliratok nem csak kiemelik az egyes darabok különlegességét, de egy hazánkban még kevésbé ismert eljárást kombinál a divattal és a stílusos megjelenéssel.
 
 
A kollekció minden egyes darabja magas minőségű zsorzsettből készült. Színekben a pasztell árnyalatok uralkodnak, ahogyan a friss szerelmekben is, ahol a szenvedély rózsaszín ködbe burkolja elménket. Az idő múlásával azonban letisztulttá válnak a gondolatok, megjelennek az „érdesebb” felületek, és egy teljesen tiszta, hófehér vásznat kapunk, melyet mi magunk festhetünk a saját igényeinkhez mérten. A nyári szenvedély ugyanis illékony, és a forróságot egy sokkal szelídebb, magunkra utaltabb időszak váltja fel. Ez az illúzió megfigyelhető a kollekcióban is, ahogyan a pasztellszíneket felváltja a fehér, átmenetes színvilág. A románc alakulása pedig kizárólag a szereplőkön múlik!
 


Kommentek