Pizsamát utcára

Megőrült a divat és mi vele tartunk!

 

 

Egy ideig tanakodtunk, hogy milyen ötlet heti témának a pizsama utcai viseletre (most épp ebbe a szettbe lettem szerelmes, és a szenvedély nem bír csillapodni bennem), végül úgy döntöttünk engedünk az őrületnek, beszélünk róla!

A magam részéről egyszerűen imádom, nem tudom levenni a szemem Anna Dello Russo extrém outfitjéről: Gucci pizsamájáról, Prada cipőjéről, rózsaszín LV táskájáról. Annyira merész, gyönyörű és magától értetődő az outfit, hogy csak bámulom, és arra gondolok: úgy ahogy van, kell!

Aztán végiggondolom, mennyire meghökkentő párosítás, végül megnyugtatom magam: a divat mindig is arról szólt, hogy hat ránk, megérint, befolyásolja a hangulatunkat és meghatározza a mindennapjainkat, szóval rendben van az ötlet!

Persze ettől ez az elképzelés nálunk még leginkább értetlenséggel találkozik, mert mégis, ki visel pizsamát bundával? Senki. Még az sem, aki megengedheti magának, hogy vagyonokat költsön dizájner selyem pizsamára, akár többre is. Nagy valószínűséggel eszébe sem jut – ami egyébként teljesen normális – gondolkodás nélkül beviszi a hálószobájába és csak alváshoz veszi fel ezeket a szépségeket. Pedig a képeket elnézve, ezek a darabok maximálisan megállják a helyüket az utcán is. Különleges mintázatukkal, egyszerű, elegáns szabásukkal előkelő helyet foglalhatnának el az estélyi ruhák világában és határozottan állíthatom, a legtöbb darabnál több létjogosultságuk is lenne…

A másik dolog, hogy tudni kell viselni! Már ha utcára vesszük fel. Ami azért nem egyszerű, mert ehhez kell, hogy zsigereinkben érezzük a divatot, kell, hogy természetesen, feszengés nélkül vonuljunk benne végig az utcán, és kell egy ilyen darab akkor is, ha nem az utcán akarunk vonulni benne. Szóval kedves Univerzum, a magam részéről készen állok egy ilyen szépség elfogadására!

Thank you, thank you!

Agatha Seymour – Illés Gabriella

Kommentek