A Párizsi Divathét keretében mutatja be a H&M 2018-as tavaszi-nyári STUDIO kollekcióját

Ismét a Párizsi Divathéten mutatja be 2018-as tavaszi-nyári Studio női- és férfikollekcióját a H&M, ezúttal a rue de Rivolin található Musée des Arts Décoratifs-ban. A tavalyihoz hasonlóan ezúttal is “see now, buy now” esemény lesz, azaz a divatbemutató után azonnal megvásárolható lesz a kollekció, amely ruhákat, cipőket és kiegészítőket egyaránt tartalmaz. Online február 28-tól, a kijelölt üzletekben pedig március elsejétől lesz elérhető a kollekció.

A 2018-as tavaszi-nyári Studio kollekcióhoz a fő inspirációul a japán minimalista design és csendes elegancia szolgált. Éppen ezért büszkén jelenthetjük be, hogy a Musée des Arts Décoratifs kiállításának, mely Japánról szól, a H&M a fő támogatója. A kiállítás az év folyamán nyílik, és a francia-japán kulturális kapcsolat 150 évét ünnepli, valamint bemutatja Japán hatását a nyugati kultúrára.
 “A Musée des Arts Décoratifs egy gyönyörű és ikonikus helyszín a Studio kollekció bemutatására. Az időzítés pedig tökéletes, hiszen a múzeum később egy olyan kiállításnak ad otthont, amely Japánról szól; az országról, amely az idei tavaszi-nyári Studio kollekciónkat ihlette. Szintén nagy örömünkre szolgál, hogy mi lehetünk a támogatói a kiállításnak, amely Japánt a szépségre és a designra tett hatásának szempontjából mutatja be” – mondta Pernilla Wohlfahrt, a H&M design directora.
 A párizsi showt megelőzően, a 2018-as tavaszi-nyári kollekció lookbook képei mostantól elérhetőek, melyeken Saskia de Brauw és Clement Chabernaud szupermodellek, valamint a tehetséges Shanelle Nyasiase láthatóak. Mind a férfi-, mind a női kollekcióban visszaköszön a laza hatás és letisztult sziluett. A női kollekció az egészalakos printekre és erőteljes színekre fókuszál a hosszú ruhákon, a nadrág felett viselhető könnyed tunikákon, a funkcionális szabású darabokon és a kötötteken. A férfi kollekció klasszikus darabok újragondolása, legyen szó dzsekiről, ingekről vagy pulóverekről.
 


Kommentek