Odavagyunk a bőszárú nadrágért!

Hozd létre a csak rád jellemző szettet, ez a darab szinte követeli a kreativitást!

 

Mindketten egyetértettünk abban, hogy ezt a darabot nem hagyjuk ki idén nyáron. Igen, bármennyire is elképesztő ötletnek tűnik, viselni fogjuk a bőszárú nadrágot; persze mindketten a saját ízlésünknek megfelelően.

Ami azt jelenti, hogy egy kicsit az extremitások irányába megyünk el, mégpedig olyan tekintetben, ami a bőszárú nadrág esetében meglehetősen meghökkentőnek tűnhet.

Nekem például abszolút játszik a felső résszel való ellensúlyozás. Simán el tudom képzelni, hogy jelentős részt hátnélküli felsővel veszem fel, szóval olyan keveset takaró darabbal, amit még szívesen vállalok, vagy bármilyen oda nem illő toppal – már amire nem számít az ember. Aztán extremitás címszó alatt abszolút esélyesek nálam a kiegészítők is, különösen azok, amelyek első nekifutásra nem illeszkednek ehhez a nadrághoz.

De mivel az önkifejezés idejét éljük a divat világában, nincsenek határok! Nyugodtan jöhet bármi, amivel megmutathatjuk vadságunkat, romantikára való hajlamunkat, vagy épp személyiségünk exhibicionista részét. Így jöhet szóba a bőszárú nadrághoz a színes tornacipő, a trükkös szabású selyem felső vagy épp a szegecses nyakék.

Hát igen, egy ilyen klasszikus darabnál ritkán gondolunk ilyesmire, de most nyugodtan lazíthatunk, elengedhetjük a fantáziánknak, a dolog legjobb hozománya ugyanis az lesz, hogy saját hétköznapjainkat is fel fogjuk dobni vele!

Agatha Seymour – Illés Gabriella

Kommentek