NUBU 2018 ősz-tél / Contemporary urban dialogues

A NUBU 2018 ősz-téli kollekcióját Bak Imre festőművész geometrikus szerkezetű munkái inspirálták. A tervezők a 60-as és 80-as évek vintage darabjainak újragondolásával klasszikus, mégis modern és időtálló ruhákat és kiegészítőket alkottak.

A kollekcióban összhangot hoz létre a különböző mintázatú, stílusú és színű anyagokon, gyapjúszöveten, geometrikus mintázatú jacquard-on, selymen és steppelt felületeken megjelenő kockaminta. A női és férfi kollekció darabjaihoz azonos, szintén a geometriára épülő részletmegoldásokat és azonos anyagokat használtak a tervezők.
A kollekció meghatározó színei a NUBU megszokott színvilága mellett a kék, a fahéjszín, a narancs és a barack.
A márkától megszokott módon a kiegészítővonal a kollekció ívét követi, a ruhák részletmegoldásai jelennek meg a táskákon.A NUBU-ról
A NUBU a kifinomult, modern, letisztult design és a különleges szabásvonalak, a kényelem és a funkció összehangolásával hozza létre kortalan, számtalan lehetőséget nyújtó darabjait. A tervezők stílusérzéke, kísérletező kedve és újítások iránti elkötelezettsége markánsan jelenik meg a klasszikus, városi stílusjegyeket, visszafogott eleganciát és színvilágot felvonultató kollekciókban. A művészvilággal való folyamatos dialógusban a NUBU inspirációja a kortárs építészet, képzőművészet és tárgykultúra, amely a terméken túl speciális projektekben is testet ölt. A NUBU sikerének titka megfoghatatlan és összetéveszthetetlen karaktere, amely a személyiséget, a funkcionalitást és a művészi szabadságot ünnepli.
 
Fotó / Photo: Földi Ádám
Smink / Makeup: Varga Aliz
Haj / Hair: Tóth Eszter
Modellek / Models: Bogi @ VM, Dani @ Icon, Timi @ Art Models
 


www.nubu.hu // www.facebook.com/NUBUbp // Instagram @NUBUstudio +36 20 772 5274 // 1052 Budapest, Szervita tér 3.


ÜZLETEK
NUBU Flagship store / 1061 Budapest, Andrássy út 13. // NUBU MOM Park, 1123 Budapest, Alkotás u. 53.

Kommentek