Minden nőben ott él egy hercegnő!

Hajdanán a tündérmesék, "csak" kedves történetek voltak, amikben ugyan rejlett némi tanító jelleg, a valódi értékükre mégis csupán most, a feminizmus korában eszmélünk rá. A legnagyobb felismerés: Minden nőben ott él egy hercegnő!

Aki kedves, de nem naív. Aki erős, de nem sebezhetetlen. Aki szeretetre vágyik, de a hatalmat sem veti meg. Aki olykor igényli, hogy "megmentsék", de ha kell, megmenti ő saját magát. És ugyan minden hercegnő más, mégis egy dolog biztosan közös bennük, hogy elsősorban nők, méghozzá büszke Nők!
 
A Sleeping Beauty kollekció egyfajta "ferde tükörként" szolgál a mai világ végletességével és sarkalatosságával szemben. Egy fontos társadalmi témát helyez a tündérmesék világába, mégpedig a sikeresség és a nőiesség ellentmondását. Tapasztalataink ugyanis azt mutatják, hogy napjainkban ugyan képes egy Nő is sikeressé válni, a csúcson mégis szembesül a maszkulinitással.
 
Valószínűleg ezzel az elvünkkel is szembemegyünk az elvárt normáknak, de a Prieston márkától ez már megszokott, így most is büszkén jelentjük ki: hisszük, hogy egy sikeres nő is lehet feminin és csinos, amivel kifejezheti, hogy milyen szépség lakozik benne!
 A Sleeping Beauty kollekció túlmutat a hagyományos értelemben vett esküvői kollekciókon, hiszen a ruhák elkészítésénél az elsődleges célunk az önkifejezés volt. Szerettük volna, ha a minket választó nők bármilyen különleges alkalom esetén magukra ölthetnék a hercegnői énüket.
 
A kreációkat tehát úgy álmodtuk meg, hogy bárki megtalálhassa köztük azt a kialakítást, amivel a benne rejlő nőiességet ki tudja fejezni!
 
A kollekcióhoz természetesen a márkától már megszokott, magas minőségű anyagokat használtunk fel, mint a különböző selymek, szaténok, tüllök és organzák. Díszítőelemként megjelenik a Prieston-ra jellemző virágmotívum is, ezúttal saját, grafikus által tervezett, lézervágott verzióban, amiket apró kristályokkal egészítettünk ki. Mind a virágok, mind a kristályok kézzel, egyessével lettek felvarrva a ruhákra, így az elkészülési idejük akár hosszú hetekbe is beletelt.
 
Mind a szabásvonalakban, mind a színekben törekedtünk a finomságra és a letisztultságra, így a fehér árnyalatai mellett megjelenik egy kevés barack, púder és halvány rózsaszín is. A célunk az volt, hogy olyan sziluetteket kreáljunk, melyek nem túlragyogják, hanem kiemelik a Nőt.
 


Az aprólékosan, kézzel felvarrt virágokat a cseresznyefa virágzás inspirálta. A virághullást idéző részletek nem csupán romantikussá teszik az egyes kreációkat, de hűen tükrözik a nőiességben rejlő megfoghatatlan bájt és szépséget.
 
Ahogyan a sajátos jellemvonásaink tesznek minket azzá, akik vagyunk, úgy a kollekció minden egyes darabja a részletek által válik egyedülállóvá és teljessé.
 
Találj rá a Benned rejlő hercegnőre, és fejezd ki a Sleeping Beauty kollekció segítségével! Érezd át, hogy különleges és megismételhetetlen vagy!
 


Kommentek