Kezdd az évet sneakersben!

Legyen az adidas yeezy az új év első új darabja!

 

 

Sokat változott a világ! Már messze nem az a legdögösebb nő, akit magassarkúban látunk tipegni a macskakövön vagy a belváros valamelyik menő utcáján. A mai nő az esetek többségében merész, modern bakancsot vagy sneakerst visel szoknyához, női ruhához egyaránt. A kényelem, a lazaság éppoly előkelő helyet foglal el az életében mint az öltözködésében, így teljesen természetes, hogy idén meglepi magát az új menő sneakers-szel az adidas yeezy-vel!

Mentségére szolgáljon a cipőnek, hogy nem az a bizonyos ránézésre is tornacipő fazon, amiből a legtöbbeknek már elege van.

Inkább hasonlít valamiféle űrből jött, 22. századi csodára, amit a legmerészebb divatrajongók viselnek, akiknek már komoly függőségük van az extrém darabok felé és ezt sem hagyhatták ki… Kanye West és Anna Dello Russo például esküszik a modellre! Kanye a legutolsó divat szerint bomber dzsekivel, pólóval és farmerral viseli, Anna Dello Russo pedig vakációzni is magával vitte. Na és ott vannak a divat világát ma meghatározó modellek Gigi Hadid-dal az élen, akik szintén kötelező jelleggel hordják.

Szóval itt az új őrület, próbálja ki mindenki, viselje bátran, mert végre a kényelmes cipők korát éljük, és ki tudja meddig tart?!

Agatha Seymour – Illés Gabriella

Kommentek