Jubileumi kollekcióval ünnepel a Fjällräven

Idén ünnepli 40. születésnapját a tavaly hivatalosan is levédett művészeti tárgynak nyilvánított Fjällräven Kånken hátizsák. Ebből az alkalomból a svéd gyártó egy új, az ikonikus táska formatervezését idéző kollekcióval rukkolt elő, amelyet hazánkban is elérhetővé tesz idén ősztől. A Kånken Essentials kiegészítők a Kånken táskáknak megfelelően letisztult, egyedi színvilágot megjelenítő, funkcionális termékeket sorakoztatnak fel, amelyek rendezettebbé és gördülékenyebbé teszik a mindennapokat.

54 színvariáns, 6 méret, világszerte több mint 3 millió eladott darab: az eredetileg innovatív, a diákok gerincproblémáira megoldást jelentő iskolatáskának tervezett Kånken hátizsák az elmúlt 40 évben olyannyira részévé vált a skandináv kultúrának, hogy 2017-ben a Svéd Képzőművészeti és Design Társaság (Swedish Society of Arts and Crafts) levédett művészeti tárgynak nyilvánította a terméket.
 
Ezt és az elmúlt 40 év megannyi sikerét a Fjällräven egy új kollekcióval ünnepli, amely a Kånken letisztultságát és funkcionális kialakítását idézi. A Kånken Essentials termékek, mint például az új Mini Cooler hűtőtáska, a Photo Insert fotós táska vagy a különböző méretű laptop- és tablettartók tökéletesen illeszkednek a Kånken táskákba, lehetőséget teremtve arra, hogy legkülönbözőbb élethelyzetekben is bátran használjuk a Kånken család darabjait. A termékeket kombinálva egy többfunkciós, praktikus kiegészítőszettel tehetjük gördülékenyebbé a mindennapokat, élvezetesebbé a szabadban töltött perceket, valamint hatékonyabbá munkánkat. 
 


„A Kånken táskák túlmutatnak a hagyományos városi hátizsákokon: a letisztult, funkcionális kialakításnak köszönhetően bármilyen útra megbízható társként kísérnek: kiránduláshoz, pár napos utazáshoz vagy munkába egyaránt kényelmes választás. – mondta el Beszédes Zsolt, a Fjällräven magyarországi értékesítési igazgatója. A most bemutatott kollekció lehetővé teszi, hogy vásárlóink a Kånken táskák újabb és újabb oldalait fedezzék fel. Bízunk benne, hogy a Kånken Essentials termékeket is olyan nagy szeretettel fogadják majd vásárlóink, mint az ikonikus táskát, amelyről az új termékcsalád a nevét kapta.” 
 
A Kånken Essentials termékekről bővebb információ itt olvasható.
 


A Fjällrävenről
1960-ban ÅkeNordin alapította meg a Fjällräven céget jelenlegi székhelyén, az észak-svédországi Örnsköldsvikben. Jelenleg a vállalat időtálló, sokoldalú és tartós felszerelései a világ több mint 30 országában elérhetőek. A Fjällräven kínálatában férfi és női outdoor ruházat és kiegészítők, hátizsákok, sátrak és hálózsákok egyaránt megtalálhatóak. A Fjällräven számára kiemelten fontos, hogy az embereket, az állatokat és a természetet egyaránt tiszteletben tartó, felelős vállalatként működjön, és mind több érdeklődő figyelmét felkeltse a túrázás szépségeire. A cég két népszerű outdoor kezdeményezést hívott életre, a Fjällräven Classic-ot és a Fjällräven Polart, mindkét túrán ezres nagyságrendben vesznek részt éves rendszerességgel.
Bővebb információ: https://www.fjallraven.com
 

Kommentek