Imádjuk a puffos ujjat!

Dögös, klasszikus, dívás, de streetstyle műfajban is felejthetetlen a hatása.

 

 

Megmondom őszintén azért esett a heti választás a puffos ujjra, mert az én személyes kedvencem. Mikor végiglapoztam a nemzetközi magazinokat és minden kétséget kizáróan megállapítottam, hogy idén tavasszal és nyáron visszatér a divat élvonalába, alig bírtam kivárni, hogy írhassak róla.

Egyszerűen szerelmes vagyok a puffos ujjba! A most menő formája pedig, hogy hosszú ujjas verzióban viseljük, egyszerűen ellenállhatatlan.

Nem tudok megálljt parancsolni a bennem ugrándozó örömnek, és a puffos ujj iránti szenvedélyemnek, ezért gyorsan elmondom, én hogyan szeretem viselni ezt a csoda darabot.

Van egy egyszerű, fekete, régi Chloé felsőm, bő, hosszú puffos ujjal, amit évekkel ezelőtt vettem egy outletben fillérekért, és ugyanekkor tettem szert egy hajszálra hasonló szabású szürkére is, ami valamilyen könnyű, nyári anyagból készült, de a formáját nagyszerűen tartja.

A fekete, hosszú ujjú felsőt legjobban bő farmerral szeretem viselni, amit a bokám fölött visszahajtok, és vagy magassarkút vagy magastalpút veszek hozzá.

A másik, elegánsabb anyagból készült felsőmet, ha csak tehetem ceruzaszoknyához veszem fel, mert semmi sem olyan dögös és extrém, mint ennek a két szépségnek a párosítása.

A bő, puffos ujj, és a derékra simuló, szűk szoknya összhatása magassarkúval olyan nőies és látványos, hogy nincs ember, aki el tudna menni mellette anélkül, hogy a szépség ámulatba ne ejtse, és ne boldogabban folytassa az útját aznap.

A fazon bő hatása miatt mindenki nagyobbnak látszik benne, ezért inkább vékony alkatra illik, de aki éppoly szerelmes a modellbe, mint én, ne tartsa vissza magát csupán az alkati kívánságok miatt. Mindenki ki tud találni olyan összeállítást, amelyben ez a modell jól mutat.

Egy őrült magassarkú, és olyan szabás, ami elfedi, amit nem szeretne megmutatni és máris élvezheti ezt a csodát!

Agatha Seymour – Illés Gabriella

Kommentek