Imádjuk a Gucci papucsot!

őszre-télre papucsot, de nem akárhonnét, csakis a Guccitól!

 

 

Igen, egy kicsit nehezen áll össze a kép, mert az ember a legkevésbé papucsot kíván húzni a lábára egy hűvös őszi, netán téli napon, de ilyen a divat: nincsenek határok, nincsenek szabályok, mindent a képzelet és a szépség iránti elkötelezettség határoz meg.

Csakis ez lehet az oka, hogy idén ősszel a Gucci szőrös papucsában látjuk a legmenőbb nemzetközi sztárokat feszíteni farmer, bőrdzseki és más, ízlés szerinti kiegészítő kíséretében.

Nyugodtan lehet követni a példájukat, mert ebben a meghökkentő, eszelős, szőrös, vagány lábbeliben mi is épp ilyen modernek és menők leszünk!

Na persze csak óvatosan, kizárólag akkor, ha autóval közlekedünk vagy zárt, fűtött helyen tartózkodunk a cipő viselésekor, tehát valójában nem tesszük ki igazi hidegnek a lábunkat.

Viseljük farmerral, bőrnadrággal, de őszintén szólva bármivel, mert nagyszerűen illeszkedik minden ma divatos darabhoz, a hangsúly nem itt helyezkedik el a szettben, hanem a cipő látványán, és különlegességén.

A Gucci papucs esetében első és utolsó a szépség, a funkciót ez a modell semennyire nem bírja, írásban sem, ezért én is csak óvatosan nyilatkozom…

Agatha Seymour – Illés Gabriella

Kommentek