Hódít a katonai és a terepmintás!

A női ruhatár legszexibb darabjai között szerepel idén, tehát mindenkinek kötelező!

 

 

Azt hiszem elsősorban személyiség és nyitottság kérdése, na meg persze a kreativitásé, s rögtön nyilvánvalóvá válik a tény: a terepmintás, illetve katonai jellegű ruhákat, kabátokat, darabokat nagyon sokféle módon lehet viselni. Nem csak a laza, fiús, bakancsos stílus jöhet szóba, amit mondjuk Cara Delevingne képvisel, hanem lehet dögösen, modern módon is összeállítani vele szetteket (műszőrrel, kisruhával), esetleg olyan visszafogott, nőies verzióban is gondolkodhatunk, ahogy Olivia Palermo teszi.

A fenti példákkal első sorban arra szerettem volna utalni, hogy a katonai és terepmintás darabok, a gardróbnak azok a darabjai, amelybe érdemes lesz idén beruházni, mert az összeállítások száma és a stílusok variálhatósága gyakorlatilag korlátlan.

A magam részéről a legjobban talán a Moncler merész darabjait kedvelem, mert dögös, mai koncepciót képviselnek, amelyek a szín és minta ellenére határozottan a női vonalat jelentik, és azt az elképzelést, hogy a divatnak nincsenek szabályai.

Itt rögtön azt is megjegyezném, a gondolat folytatásaként, hogy ne csak kabátokban és felsőkben gondolkodjunk, ugyanis elképesztően divatos idén az overall és a nadrág is. Természetesen eszelősen modern vagy szélsőségesen nőies kiegészítőkkel.

Legyünk merészek, amikor elképzeljük magunkat egy-egy darabban és kísérletezzünk! A tavalyi énünk már a múlté, változzunk, nyissunk még jobban a világra, éljük meg magunkat a divatban éppúgy, ahogy az élet más jól működő, dinamikus területein.

És még valami! Új kedvencünk viselésekor ne felejtsük otthon ray ban-ünket. A napszemüveg ugyanis minden évszakban kötelező kiegészítő, ebben az esetben pedig partner szerepet kap a modell mellett!

Agatha Seymour – Illés Gabriella

Kommentek