Hétköznapi fiatalok a NUDE by NUBU kampányában

A NUDE by NUBU, a NUBU almárkája urbánus és fiatalos darabokat kínál a NUBU stílusjegyeivel, egyszerű szabásvonalakkal, jó minőségű anyagokból, a hordhatóságot tartva szem előtt.

 

Az új kollekciót a letisztultság, az abszolút természetesség ihlette, mind anyagok, mind színek tekintetében. Ezt a koncepciót tükrözi a kollekcióhoz készült kampány is: a márka profi modellek helyett hétköznapi fiatalokat választott a fotózáshoz, akik önként jelentkeztek a NUBU felhívására.

 

A NUDE by NUBU kollekciók megtervezésekor a hangsúly a funkcionalitáson és a harmónián van, amely a tudatos városi fiatalok mindennapjaira reflektál. Ezek a fiatalok, a márka hiteles képviselői most a NUDE by NUBU kampányának főszereplőivé, a márka arcaivá váltak. A természetesség jegyében smink nélkül álltak a kamera elé.

 

 

„A természetesség nagyon fontos számunkra, nincs ez másként a NUDE by NUBU kollekciók esetében sem. A természetesség szép, és a mindennapokban megkönnyíti az életünket. A kollekció is ezen elv mentén készült – funkcionális, mégis különleges ruhákat és kiegészítőket tartalmaz, olyan fiatalok számára, akik előnyben részesítik az egyszerű darabokat” – mondják a tervezők.

 

 

A NUDE by NUBU legfrissebb kollekciójának fazonjait idén húzott gumi részletek és hangsúlyos, széles felhajtások teszik különlegessé. A túlméretezett zsebek a női kollekciónál bőr hatású anyagokból készültek, míg a fiú kollekciónál printelt vonalak imitálják a zsebeket. Színekben a natúr földszínek mellett a kék jelenik meg hangsúlyosan.

 

 

Az teljes kollekció itt: https://www.facebook.com

 

Faces ///

Charlotte @charlottepapp Eszter @esztervirag Dávid Valentin @vanvale

Fotó /// Máté Balázs @mate.balazs Külön köszönet /// Keserű Barbara

Helyszín /// NUBU Studio

Kommentek