Harry Potter elvarázsolta a Women’secret legújabb kollekcióját

Mindig is szerettél volna a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában járni? Most szerencsére megteheted a Women’secret legújabb kollekciójának köszönhetően. A márka bemutatja a pizsamák, hálóingek, köntösök és kiegészítők széles skáláját, amelyeket egyértelműen nem mugliknak találtak ki!

A téli hideg nem jelent problémát a Women’secret Harry Potteres exkluzív kollekciójának köszönhetően. A népszerű varázslóvilág rajongói könnyen megtalálják a meleg ruhadarabok között a kedvenceiket.
 
A pizsamákat Mrs Weasly ikonikus pulóverei inspirálták, amelyeket minden évben a szeretteinek kötött, varázsigékkel díszítve - az emblematikus “Oculus Reparo” és patrónus bűbájokkal - vagy a várva-várt 9 és ¾ vágánnyal.
 
A kollekció széles kiegészítő-választékkal váltja valóra a #potterhead rajongók álmait, beleértve Hedwig baglyos zoknikat, a Griffendél ház sálját, a roxforti levél alakú neszesszert, illetve a kis túlélő szemüvegével és sálával ellátott maszkot. Még Minerva McGalagony is elégedett lenne ezzel a kollekcióval!
 Kommentek