Good bye 2015, Hello 2016!

A divat már rég búcsút vett 2015-től, most mi is megtesszük!

 

Dübörögve rohannak a napok, mindjárt 2016-ot írunk. Ha visszatekintünk és szilveszter este körülnézünk a gardróbunkban, láthatjuk, hogy idén milyen trendek tomboltak a divat és az élet minden területén. Ha bölcsen választottunk csupa olyan darabbal gazdagodtunk, amelyek ugyan meghatározó tagjai voltak a legmenőbb irányzatoknak, de szín és formaviláguk mégis megengedi, hogy akár évek múlva is elővegyük, mint régi kedvencünket, és legújabb szerzeményeinkkel kombináljuk őket.

Azt hiszem, az évek múlása is megmutatja, hogy egy-egy modell mit ér. Az én személyes kedvenceim között például nem egy öt-tíz éves darab is szerepel, amelyet szezonról szezonra felfedezek. Akárhányszor meglátom őket a fogason, bólogatva állapítom meg: „Igen, ezt tudja egy világmárka egyszerű darabja, valahogy soha nem megy ki a divatból.”

Egyszerűsége, különleges szabása az életem és mindennapjaim körforgásában tartja.

Gabi a divat másfajta rajongója. Az ő ruhatárában az alapdarabok mellett csak a legújabb divat kaphat helyet. Szenvedéllyel válogat azok között a modellek között, amelyek gyakorlatilag még meg sem jelentek, és mire a városban elterjednének ő már túl is ad rajtuk. Szélsőséges, vagány, meghökkentő stílusa nem enged helyet másnak, csak az aktuálisnak, a frissnek és főleg a feketének!

Mindketten önmagunk vagyunk az életünkben éppúgy, mint az öltözködés területén. Ezer közül felismernénk egymás stílusát, biztos kézzel választanánk cipőt, ruhát a másiknak, ha kell.

Így hát, ha a valóságban nem is, de a divatrovatban mindenképpen megvitatjuk a jövő év trendjeit, ahogy idén is tettük. Izgatottan várjuk mit hoz a divat 2016-ban, mert ha valahol, ott minden megmutatkozik, ami a világban és a világot meghatározó nő életében jelen lesz.

Agatha Seymour – Illés Gabriella

Kommentek