Giambattista Valli a H&M idei designer kollekciójának tervezője – a teljes kollekció 2019 őszén jelenik meg

A H&M következő tervezői együttműködésének partnere a Párizsban alkotó Giambattista Valli, a kifinomult szépség elismert mestere.

A bejelentés a ma esti amfAR gálán történt meg Cannes-ban, ahol Giambattista Valli és a H&M kreatívtanácsadója, Ann-Sofie Johansson együtt jelent meg a vörösszőnyegen Kendall Jennerrel, Chris Lee-vel, Chiara Ferragnival, H.E.R.-rel, Bianca Brandolini d’Addával és Ross Lynch-csel, akik természetesen a Giambattista Valli x H&M együttműködés különleges, limitált kiadású elő-kollekciójának ragyogó, kihagyhatatlan darabjaiban voltak. A rajongók (szinte) azonnal megvehetik a vörös szőnyegen látott gyönyörű ruhákat, hiszen ez az előzetes kollekció a kijelölt üzletekben és a hm.com oldalon már május 25-től kapható lesz. A teljes Giambattista Valli x H&M kollekció pedig 2019. november 7-én jelenik megvilágszerte.
 
„Nagy öröm számomra ez az együttműködés: a H&M lehetőséget ad arra, hogy szélesebb közönség előtt is bemutathassam a stílusomat és azt, ahogyan a szépséget ünneplem. A cél az, hogy megosszam a szépség iránti szeretetemet, részese lehessek mindenki „boldog pillanatainak”, és ott lehessek a világ számos szerelmi történetének megszületésénél” – nyilatkozta Giambattista Valli.
 
„Nagy lelkesedéssel dolgozunk együtt Giambattista Vallival. Ő az haute couture vitathatatlan mestere, akinek a sziluettjei szinte beleégnek a retinánkba. Valóra vált álom, hogy az ő utánozhatatlan stílusait most a vásárlóink elé tárhatjuk. Alig várom, hogy hallhassam a véleményeket erről a gyönyörű kollekcióról” – mondta Ann-Sofie Johansson, a H&M kreatívtanácsadója.
 

A Rómában született és nevelkedett Giambattista Valli 2005-ben Párizsban indította útjára saját divatházát. Univerzuma most már kiterjed a ready-to-wear ruhákra, az haute couture stílusokra és a kiegészítőkre is. A H&M-mel közös kollekciója az első ilyen együttműködés Valli pályafutásában, amelyben szintén első ízben kínál férfiruhákat is.
 
A Giambattista Valli x H&M limitált elő-kollekció világszerte 12 kijelölt H&M üzletben és a hm.com-on lesz elérhető május 25-től, Magyarországon kizárólag online. Ezek a csodálatos alkotások bepillantást nyújtanak az izgalmas stílusokat felvonultató teljes kollekcióba.
A teljes kollekció világszerte 2019. november 7-től szerezhető be.
 
Olvass többet a Giambattista Valli x H&M együttműködésről a hm.com/magazine oldalon.
https://www2.hm.com/hu_hu/life/culture/inside-h-m/giambattista-valli-and-h-m-in-designer-collaboration.html
 
A limitált pre-kollekció a hm.com oldalon lesz elérhető.
 
https://www.giambattistavalli.com/en/
https://www2.hm.com/hu_hu/index.html
 
@giambattistavalliparis
@hm

 

 

Kommentek