Geishákat fogadott a budapesti Tokio étterem!

2019. április 11-én, csütörtökön egy exkluzív gésatalálkozónak adott otthont a budapesti Tokio étterem. A zártkörű sajtóeseményen celebek, sportolók, influencerek és a magyar divatvilág népszerű bloggerei és vloggerei is felvonultak, hogy egy VIP brunch keretein belül köszöntsék a legújabb Dorko Geishákat!
A magyar márka, a Dorko ismét egy feledhetetlen sajtóeseménnyel lepte meg a Geisha rajongókat. A hagyományokhoz híven idén is a belváros szívében elhelyezkedő Tokio étteremben várták vendégeiket a legújabb DRK Geisha kollekció bemutatón. Az exkluzív sajtóeseményen a japán Sakura ünnep hangulatát megidéző VIP brunch, sztárvendégek és persze az új Geishák is várták a meghívottakat.
 
A Geisha kultusz immár két éve tart a Dorkónál, és mindmáig töretlen sikernek örvend. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy idén már 3 típus közül választhatunk, hiszen a klasszikus DRK Geishák mellett a második generációs DRK Geisha 2 és a színesebb DRK Geisha Animated mellett is letehetjük a fashionvoksunkat.
 
Ez a cipő egy valódi statement darabnak számít, ami idén nemcsak a design, de a komfort terén is nagyot dobbantott, a tervezők ugyanis extra kényelmi funkciókkal, dinamikus printekkel és minden eddiginél lenyűgözőbb sziluettel álmodták újra ezt a kultikus visszatérőt. A kollekció középpontjában a cseresznyevirágzás ihlette rózsaszín Geisha kapott helyet, amelyet a vendégek az esemény után haza is vihettek.
 

A meglepetéseket tovább tetézte, hogy a Geisha ezúttal nagykövettel is büszkélkedhet: az elismert magyar énekesnő és zeneszerző Odett képviseli a nem mindennapi kollekciót. 
 


A Geishák kiemelt helyen állnak a márka kínálatában, hiszen ezek a cipők egyszerre hordozzák a szépség művészi kifejeződésének jegyeit, a magas teljesítményt és a divat és kényelem harmonikus összeolvadását. Idén ismét nagy reményeket fűzünk ehhez a kollekcióhoz, hiszen a Dorko tervezői megint felülmúlták magukat és egy igazi szezonális must-have-et alkottak ebből a kultikus sneakerből.
 
Ha te is belekóstolnál a Geisha életérzésbe, akkor szerezd be most kedvenc Geisha lépődet a Dorko vagy Playersroom üzletekben, vagy a www.dorko.hu weboldalon, mert ezen a hétvégén akár már fel is avathatod a Sakura ünnepen a Füvészkertben!
 

Kommentek