Európa leggyorsabban növekvő divat webshopja tovább terjeszkedik: az ABOUT YOU elindul Magyarországon

Európa vezető divat webshopja, az ABOUT YOU folytatja a sikeres terjeszkedését, és 2019. szeptember 7-én elindítja új online üzletét, az aboutyou.hu. Az ABOUT YOU elérhető Németországban, Ausztriában, Svájcban, Hollandiában, Belgiumban, Lengyelországban, Csehországban és Szlovákiában, illetve most már Magyarországon is.

A webshop egy hatalmas marketing kampánnyal, illetve egy lenyűgöző eseménnyel startolt Budapesten, ahol több, mint 300 híresség, közösségi média sztár és újságíró volt jelen. Az exkluzív partin izgalmas helyi művészek és előadók közül választottak fellépőket, többek között SAIID, DJ Bootsie és DJ Palmfood is szórakoztatta a közönséget. A nyitó partin rengeteg híresség is felvonult, többek között Ördög Nóra, Kulcsár Edina, Tóth Gabi, Kiss Ramóna, Király Viktor és Kárpáti Rebeka is hírt adott az eseményről. 
 
Az ABOUT YOU Európa első online divat desztinációja, ahol felfedezhetjük a legújabb trendeket, inspirálódhatunk, vagy kiválaszthatjuk személyes stílusunkhoz leginkább illő darabokat. A webshop digitalizálja azt az élményt, amelyet a kirakatok nézegetése jelent. Az ABOUT YOU minden eszközön elérhető: desktopon, tableten, okostelefonon és a díjnyertes ABOUT YOU applikáción keresztül is. Magyarországon hatalmas választék vár minket, több, mint 100 000 termék és több, mint 500+ márka fogadja az oldal látogatóit - melyek közül sok, most először lesz elérhető a magyar piacon. Az ABOUT YOU oldalán vásárolni nemcsak szórakoztató, hanem teljesen kockázatmentes is. Mindent ingyenes kiszállítással rendelhetünk, a fizetés pedig többféle módon is lehetséges, Paypal, bankkártyás rendszerrel vagy készpénzes utánvéttel is. Az otthon kényelmesen felpróbált darabokat kilencven napig ingyenesen vissza is küldhetjük, amennyiben az nem felel meg ízlésünknek. 
 


Az indulás után 30% kedvezménnyel vár mindenkit a webshop, így invitálva a magyar vásárlókat arra, hogy próbálják ki az új és inspiráló vásárlási élményt nyújtó felületet. A kedvezményes vásárlási kód a www.aboutyou.hu oldalon található meg. 
 
Az ABOUT YOU egy európai divat- és techcég, hamburgi központtal. 2014-ben három fiatal vállalkozó, Sebastian Betz (28), Tarek Müller (30), és Hannes Wiese (38) alapította. Mindössze 5 év alatt a cég Európa egyik legnagyobb ruha kereskedője lett, 461 millió eurós bevétellel (2018/19). Csehországban és Szlovákiában pár hónap alatt piacvezetővé vált.
 
A budapesti, különleges bevezető parti jelentette az ABOUT YOU három lépésből álló marketing kampányának egyik fő pillérjét. Több, mint 300 közösségi média sztár, híresség, iparági szakértő és újságíró ünnepelte az új magyar shopping desztináció megérkezését. A műsorvezető és youtuber Ördög Nóra személyében az ABOUT YOU autentikus személyt talált az est háziasszonyaként és a kampány egyik arcaként. A kampány teaser szakasza felkeltette az érdeklődést a márka iránt, a különleges rendezvény, a TV, rádió és digitális hirdetések pedig bemutatták a márka identitását. A harmadik lépcső zárja az innovatív kampányt, amely diverz tartalommal és exkluzív kedvezmény kódokkal várja majd a következő hetekben a vásárlókat, azzal a céllal, hogy minél hatékonyabban növekedjen a márka ismertsége. 
 


"A magyar piac számunkra hatalmas lehetőségeket kínál. Arra számítunk, hogy intenzíven tudunk majd növekedni, célunk, hogy rövid idő alatt piacvezetők legyünk a divat webshopok között. Azt is nagyon várjuk, hogy a magyar vásárlókat inspirálni tudjuk a platformunkkal, a hatalmas választékunkkal és az ingyenes szállítással, valamint visszaküldéssel."- mondta Tarek Müller, az ABOUT YOU társalapítója és társ CEO-ja.
 
Az ABOUT YOU Európa leggyorsabban növekvő e-commerce start-upjai közé tartozik, és az egyik azon kevés cégek közül, amelyek értéke meghaladja az 1 milliárd dollárt.
 


ABOUT YOU
 
Az ABOUT YOU digitalizálja a tradicionális vásárlást, és személyessé teszi az okostelefonon való shopping élményt. A webshop minden vásárló számára személyre szabja a kínálatot, olyan releváns termékeket és ötleteket mutatva, amelyek a vásárló egyéni stílusához illenek. Az aboutyou.hu oldalán és az ABOUT YOU applikáción megjelenő változatos inspirációk segítik az oldalra látogató 18 és 49 év közötti férfi és női korosztály képviselőit abban, hogy a divat által fejezzék ki magukat. Az oldalra látogató vásárlók több mint 100.000 terméket találnak, több mint 500+ márkától. Havonta több mint 15 millió aktív felhasználóval az ABOUT YOU az egyik legnagyobb divat és lifestyle platform Európában. A Hamburgból induló divat és tech-cég 2018/19-ben 2.3 milliárd euró bevételre tett szert, a cégértéke pedig több, mint 1 milliárd US dolllár.
Az ABOUT YOU GmbH 2014-ben az Otto csoport leányvállalataként jött létre, amely most már tagja a csoport portfóliójának. A menedzsment olyan vállalkozókból és digitális fejlesztőkből áll, mint Tarek Müller (30, Marketing & Brands), SebastianBetz (28, Tech & Product), valamint a Roland Berger korábbi stratégia vezetője, Hannes Wiese (38, Operations&Finance).
 
További információért látogasd meg a https://corporate.aboutyou.de/en/ oldalt.
 

Kommentek