ERDEM x H&M

Minden, amit az ERDEM X H&M kollekcióról tudni érdemes.

Az elismert divatfotós, Michal Pudelka készítette a H&M idei designer együttműködésének különleges kampányfotóit, melyet a régi korok családi portéri ihlettek. A múltidéző fotók Baz Luhrmann rövidfilmjének forgatásakor készültek, ahol a színészekhez szupermodellek csapata csatlakozott, hogy a csoportképekkel egy új dimenzió nyíljon meg az ERDEM X H&M világba.
 
„Azt gondoltuk, hogy remek lenne egy modern csavart vinni a klasszikus családi portrékba, az ERDEM-világ karaktereinek megalkotásával. Az ERDEM X H&M kollekció szinte beszélt hozzám, így a fotózás nagyon könnyed hangulatú volt és telve voltam kreativitással” – mondta Michal Pudelka.
 
A kampányban olyan szupermodellek szerepelnek, mint Saskia de Brauw, Imaan Hammam, Grace Hertzel, Fernando Cabral, Neels Visser és Tony Ward. Ők csatlakoztak a rövidfilm szereplőihez, Ruby Dagnall-hoz, Tom Rhys Harries-hez, Hero Fiennes Tiffinhez és Harriet Walterhez. A Baz Luhrman által rendezett rövidfilm és a fotózás helyszíne is egy vidéki kastély, telis-tele színes virágokkal, amely az ERDEM X H&M szépségét és pozitivitását hangsúlyozza.
 
A kollekció november 2-án lesz elérhető a Váci1-es H&M üzletben reggel 9 órától, valamint online a hm.com oldalon reggel 9 órától.
  
Exkluzív partin mutatták be Los Angelesben az ERDEM x H&M kollekciót - Palvin Barbara is a résztvevők között volt
 
Kirsten Dunst, Kate Bosworth mellett Palvin Barbara is a vendégek között volt az ERDEM x H&M mesebeli hangulatú, csodálatos rendezvényén Los Angelesben, a legendás Ebell női klubban.
 
Az érkező vendégek egy angol botanikus kertet találtak a klub helyén; a kifutókat is valódi és szürreális növények rengetege szegélyezte, mintha csak az angol vidék egy darabkája vert volna gyökeret az USA nyugati partján. Az ERDEM x H&M kollekciót olyan modellek mutatták be, mint Malgosia Bela, Alek Wek és Guinevere Van Seenus, a közönség sorai pedig hírességekkel, divatszakértőkkel és a divatsajtó képviselőivel teltek meg szerte a világból. Isamaya Ffrench volt a divatbemutató sminkművésze, aki többek között a H&M sminktermékeit használta alkotásaihoz.
 
A kollekció romantikáját és narratíváját különleges erővel emelte ki a környezet, kihangsúlyozva a színek és a virágminták szépségét. Ez a bemutató volt a világon az első, amelyen ERDEM férfiruhákat is láthattunk a kifutón.
 
„Fantasztikus volt látni, ahogyan életre kelt a kollekció Los Angelesben. Csodálatos volt a H&M-mel közösen dolgozni ezeken a darabokon, amelyeket most izgatottan tárok a világ elé” – mondja Erdem.
 
„Erdem egy varázslatos világot keltett életre az ERDEM x H&M kollekcióval. A rendezvény hűen tükrözte a kollekció szépségének erejét, és erre az érzésre ma minden eddiginél jobban szükségünk van” – mondja Ann-Sofie Johansson, a H&M kreatívtanácsadója.
 
A divatbemutatót követően a vendégeket Grimes szórakoztatta az ERDEM x H&M kollekció ünneplésére virágba borult teremben. A vendégek ezután a világon elsőként szerezhették be saját darabjaikat a kollekcióból ezen az exkluzív bemutatón.
 


 
ERDEM x H&M – exkluzív rövidfilm Baz Luhrmanntól, a Rómeó + Júlia, a Moulin Rouge! és A nagy Gatsby rendezőjétől
 
Az egyedi látásmódjáról híres Baz Luhrmann különleges és látványos rövidfilmet készített az ERDEM x H&M kollekcióhoz. „A virágok titkos élete” című film egy impozáns vidéki kúriában játszódik, színészek és modellek teljes stábjával. A filmben hallható első ízben egy új exkluzív Years & Years nóta, a „Hypnotised”. A rövidfilmbe, ugyanúgy, mint a többi mozifilmjébe Baz belevitte mindazt a szenvedélyt, drámát és elevenséget, ami miatt őt a legnagyobb kortárs rendezők között tartjuk számon.
 
„Úgy tekintettem a filmre, mintha mozifilm volna. Ez egy nagyon modern szerelmi történet, amely egy titkokat őrző vidéki házban játszódik, és tulajdonképpen a korunk metaforája: a világ odakint kemény, de itt belül az igazán fontos dolgok az örök tavaszban növekednek” – mondja Baz Luhrmann.
 
Baz Luhrmann az ERDEM x H&M kollekcióhoz készült filmje egy rejtélyes vidéki kúriában játszódik, ahol „mindig tavasz van”. A ház olyan, mint egy külön világ, amely mindig tele van virágokkal – ezek Erdem ünnepelt virágmintáit jelképezik. Amikor fiatal barátok jönnek látogatóba, kezdetét veszi egy ellenállhatatlan szerelmi háromszög, melyet a fiatal színészek, Tom Rhys Harries, Hero Fiennes Tiffin és Ruby Dagnall keltenek életre.
 
Mellettük feltűnik még az ünnepelt színésznő, Harriet Walter, valamint Saskia de Brauw, Imaan Hammam, Grace Hartzel, Fernando Cabral, Neels Visser és Tony Ward szupermodellek. A filmben Baz mindvégig az ERDEM x H&M kollekció darabjaival jellemzi a szereplőket és viszi előre a narratívát, mialatt a Years & Years új dala megalapozza a derű, a barátság és a szerelem hangulatát.
 
Baz Luhrmann alkotásai korunk legkedveltebb filmjei között szerepelnek. Ő rendezte a Moulin Rouge!, a Rómeó + Júlia, A nagy Gatsby és a Kötelező táncok filmeket, a közelmúltban pedig a The Get Down című tévésorozattal jelentkezett.
 


 
http://www2.hm.com

Kommentek