Dionysost ünnepeljük!

A Gucci újdonságával virít a sztárvilág.

 

 

A nyarat és a nyáresti ünnepek hangulatát idézi a Gucci új táskája a Dionysos. Ez a klasszikus, Gucci monogramos, vászonból készült táska nem véletlenül kapta a Dionysos nevet, igazi ünnepi darab!

Az ember szeme az első pillanatban a mintázatán akad meg, merthogy részleteiben és mintáját tekintve sem mindennapi. Na de kezdjük az elején!

A Gucci Dionysosnak három típusa létezik. Az egyik a teljesen sima, a minimalista stílus kedvelőinek. Aztán a mintás, nyomott verziója, aminek az elején például virág van. És a legdögösebb, amibe a legtöbben szerelmesek vagyunk: az elöl hímzett. Az valami csoda!

Legyen szó bármelyik hímzett motívumról - méhecskéről, kismadárról, vagy a verzióról piros ajkakkal és villámokkal – mindegyik eszméletlenül menő!

De ez a táska nem csak lenyűgözően szép, hanem rendkívül praktikus is! Belső kialakítása miatt (zsebekkel, cipzáras résszel) tökéletesen alkalmas arra, hogy a mindennapok során is nagyszerűen használható legyen. Az ezüst lánc pedig tovább növeli variálhatóságát: viselhető elegáns ruhához, kézben, illetve vállon, tornacipős szettel.

De ha már a Gucciról van szó, ne csak a táskáiban gondolkodjunk, ha megtehetjük, mert idén minden divat, ami Gucci!

Agatha Seymour – Illés Gabriella

Kommentek