David Beckham és Kevin Hart az H&M kampány sztárja

Az új H&M-kampányhoz David Beckham Kevin Hart színész-humoristával együttműködve csempészett némi humort Beckham saját világába.

 

A 2015-ös ,,Modern Essentials selected by David Beckham” őszi kollekció reklámjában Hart egy színészt játszik, aki épp Beckham szerepére készül. A videó szeptember 28-án debütál a hm.com oldalon, illetve szeptember 30-án a mozikban és a tévében, egy nyomtatott- és egy plakátkampánnyal párhuzamosan.

– Kevin Hart az egyik legviccesebb, legokosabb fickó akit ismerek – mondta David Beckham. – Szeretek meglepetést okozni a H&M-reklámokkal, és nem hiszem, hogy bárki gondolta volna, hogy vígjátékban fogok szerepelni. Remélem, hogy mindenki ugyanannyira fogja élvezni a reklámot, mint ahogy én élveztem a forgatást.

– Minden humorista álma, hogy egy olyan globális ikonból csináljon viccet, mint David Beckham – mondta Kevin Hart. – Ugyanannyira imádom a divatot, mint a sportokat, ezért nagyon izgalmas volt számomra Davidet játszani az új H&M-reklámban.

A Daviddel való együttműködés részeként a H&M idén bemutatja a ,,Modern Essentials selected by David Beckham” kollekciót. A kollekció olyan alapdarabokat tartalmaz, amelyekre a férfiaknak minden szezonban szüksége van. A 2015-ös őszi kollekció október elejétől minden, férfiruházatot is árusító H&M-üzletben kapható lesz.

Kevin Hart a világ egyik legkedveltebb humoristája. Olyan filmekben játszott, mint a Keményítőtúra, A bérhaverok és a Pofázunk és végünk; jelenleg pedig a ,,What Now?” című dumaszínházzal turnézik.

Kommentek