Az ezüst és az arany csillogásában

Divat minden, ami fényes, ragyog! Nem számít, hogy éjjel van vagy nappal, viseljük bátran!

 

 

A csillogás kedvelői idén kiélhetik szenvedélyüket, mert divat minden, ami ezüst vagy arany. Nem számít, mi a kedvenc darabjuk, idén minden mennyiségben és formában viselhetik ezeket a ragyogó színeket. Akik a divat extrém megnyilvánulásait csupán a kiegészítők mértékéig szeretik képviselni, válasszák a gyönyörű cipőket és táskákat, lesz választék bőven. Louis Vuitton arany monogrammal ellátott táskái például könnyen elnyerhetik tetszésüket, mert tetőtől talpig fekete szettjeik mellett nagyszerűen érvényesülnek.

A merészebbeknek ott vannak az arany overálok, ezüst szoknyák és nadrágok. Legyen szó délutáni vagy estébe nyúló programról, bármelyik dögös viselet lehet. Aztán ott vannak a lenyűgöző egész ruhák! Aki Saint Laurent ezüst ruháját választja, bizonyára az éjszaka királynője lesz.

Persze nem kell elkeseredni a világmárkák hallatán, nem csak az említett brandek modelljei lesznek nyerők. Ahogy azt már megszoktuk, a megfizethető kategóriába tartozó márkák is előhozakodnak minden szépséggel barátságosabb árfekvésben. Szóval ragadja meg mindenki a lehetőséget: belső ragyogását egészítse ki külső csillogással!

Agatha Seymour – Illés Gabriella

Kommentek