A tavasz és a nyár kötelező kiegészítője, a napszemüveg

Körülnéztünk és kiválasztottuk kedvenceinket az idei, menő napszemüvegek közül!

 

Szeszélyes idén a tavasz, váltakoznak a ragyogó napsütéses napok és a borongósak. Egyik nap beteszek három napszemüveget a táskámba, másnap pedig mindet kiveszem… Ennek ellenére elgondolkodtunk, és Gabival feltérképeztük az idei év legtrendibb napszemüvegeit, hogy időben beszerezhesse őket mindenki.

Gabi, természetéhez hűen a legújabb modellek közül választotta ki új kedvencét a Loewe egyik csodáját. Nos, a modell önmagáért beszél, a koncepciója pedig számos más brand kollekciójában is visszaköszön, az egyik legszebb közülük a Céline hasonló modellje.

Továbbra is divatos a Fendi cicaszemre játszó, tükrös modellje, akinek jól áll, ne habozzon, vigye! A Dior átdolgozta egy kicsit tavalyi, slágernek számító napszemüvegét, és már hódító útjára is indította, bátran próbálja fel bárki, nem tévedhet vele.

Az őrületes napszemüveg választékból én idén is a klasszikus arany tükrös Ray ban-em mellett teszem le a voksom, mert imádom és mert nem tudom megunni. A másik kedvencem pedig a Céline szögletes, fekete keretes, sötét lencsés napszemüvege lesz, mert a fehér bőrömhöz és a szőke hajamhoz nagyszerűen illik.

Persze akadnak még bőven más szépségek is például a Prada vagy a Gucci kínálatában, de ahogy mondtam, igyekezzen mindenki a vásárlással, mert ránk tör a nyár és ha várakozunk, a legszebb modellekről lemaradunk!

Agatha Seymour – Illés Gabriella

Kommentek