A H&M különleges fesztiválkollekciója

A H&M ismét összeállt a Coachella Valley Music and Arts Festival-lal, és létrehozott egy női és férfi kapszulakollekciót a #HMLovesCoachella néven. Elkapva a folyamatos rezgést és esztétikát, a H&M elhozza az igazi fesztiválos kollekciót, belevegyítve a játékosságot, a nyugalmat és a hovatartozás érzését. A kollekció március 24-étől kapható az üzletekben és online a hm.com-on.

 

A H&M Loves Coachella kollekció tartalmazza a fesztivál ikonikus darabjait, megfűszerezve a határtalan játékossággal. A teljes fesztivál-kinézet mindenkinek a saját maga személyes stílusáról, az össze nem illő darabok keveréséről, a nyugalom és szabadság üzenetéről szól.

 

A női kollekcióban etnikus mintájú blúzok, gyöngyös és rojtos felsők, mintás overálok, szakadt hatású farmerek, kiegészítőnek pedig kalapok, napszemüvegek és lapos csizmák találhatóak. A szabásvonalak alapvetően rövidek, a takarást a játékos részletek és díszítések adják. A fiúknál minden a mintás pólókról és az össze nem illő ingekről, térdnadrágokról és farmer rövidnadrágokról szól.

 

„Tavaly a H&M volt az első márka, amely összeállt a Coachellával, hogy létrehozzon egy ruhakollekciót. A siker gyors és széleskörű volt, ezért úgy döntöttünk, hogy újra összeállunk, hogy idén egy még gazdagabb kollekciót alkossunk meg. Imádjuk a Coachellát, mert élvezzük a demokratikus szellemét és a kötődés élményét, amelyet megteremt. Számunkra a Coachella arról szól, hogy a divatot és a zenét felhasználva kifejezzük az energiát, és ezt akarjuk visszatükrözni a kollekcióban” mondta Ross Lydon, a H&M tervezője.

 

Kövesd a H&M-et a Facebook-on és Instagramon @HM, #HMLovesCoachella.

 

Kommentek