A H&M itthon is elindítja hűségprogramját

Örömmel jelentjük be, hogy a mai nappal Magyarországon is elindult a H&M Hűségprogramja. A teljes mértékig digitális program személyre szabott ajánlatokkal, különleges élményekhez és ajándékokhoz való hozzáféréssel jutalmazza a márka hűséges vásárlóit.

 A H&M Hűségprogram túlmutat a pontgyűjtésen és kedvezményeken, és az exkluzív, személyre szabott ajánlatokra és élményekre is fókuszál. Így az időszakos kedvezmények mellett rendezvényekre és különleges ajándékokra is jelentkezhetnek a klubtagok.
 
A H&M Hűségprogram digitális, nincs szükség plasztikkártyára vagy papír alapú utalványokra az ajánlatok beváltásához – egyszerűen csak regisztrálni kell a H&M applikáción vagy a hm.com-on, vagy a már meglévő fiókot kell átváltani klubtagságra -  így a klubtagok bárhol könnyen hozzáférhetnek digitális klubkártyájukhoz. Az ajánlatok és a pontgyűjtés online és az üzleteinkben egyaránt zajlik, nem korlátozódik egyik felületre sem.
 
A H&M Hűségprogram egy kétlépcsős rendszer: bizonyos mennyiségű pont összegyűjtése után a H&M Klubtag Plus klubtaggá válik. Ezen kategória tagjai további egyedi ajánlatokat kapnak.
 
Milyen kedvezményekkel, előnyökkel jár a klubtagság?
Pontgyűjtés, extra kedvezmények a leárazott termékekre, ingyenes szállítás 12.000 forint felett és ingyenes visszaküldés online vásárlás estén, valamint további speciális ajánlatok és kedvezmények.
A Plus klubtagok ezen túlmenően további előnyöket élvezhetnek: előzetesen hozzáférhetnek a leárazásokhoz, egyedi hozzáférést kapnak a különleges kollekciókhoz, teljesen ingyenes szállítást és visszaküldést online rendelés esetén, valamint előzetes hozzáférésük lesz exkluzív eseményekhez és ajánlatokhoz.
 


Hogy lehet valaki Plus Klubtag?
 
Minden klubtag pontokat kap vásárlásai után – 100 forintonként 1 pontot. 750 pont felett aktiválódik a Plus klubtagság.
 
A H&M Hűségprogram elindulásának alkalmából minden vásárló, aki feliratkozik klubtagnak a H&M alkalmazásban vagy a hm.com oldalon február 25 és március 1 között, egy egyszeri 20% kedvezményt kap a teljes vásárlásából.
 
Ha szeretnél többet tudni a H&M hűségprogramjáról, kattints az alábbi linkre:
https://www2.hm.com/hu_hu/member/info.html

Kommentek