A H&M és a P.E Nation közös sportkollekcióval köszönti a tavaszt, melyet a fenntarthatóság jegyében terveztek a modern nő számára

A két márka a kollekcióban összehozta a fenntartható anyagokat a sportos stílussal. Az ausztrál P.E Nation a sokoldalú, divatos sportruházatáról ismert, amelyet a modern, aktív nőknek tervez. A kollekció ruhákat, fürdőruhákat, alsóneműt és kiegészítőket tartalmaz, amelyeket a H&M tervezői csapatával együttműködve tervezett az sportmárka.

Az alakformáló sport- és biciklis nadrágoktól, a sportzoknikig és sporttáskákig az összes darab nagyon könnyen beilleszthető minden nő gardróbjába, akár hétköznapi viselethez, akár sportoláshoz, ugyanis a darabok amellett, hogy sportruházatként is tökéletesen funkcionálnak, divatos fazonjuknak és színeiknek köszönhetően a hétköznapi sportos szetteket is tökéletesen kiegészítik.
 
Az ikonikus P.E Nation sziluettek fenntartható anyagok használatával születtek újra. A kollekció könnyedén keveri a laza, sportos viseletet az utcai viselettel. A nagy logók és a batikolt minta tökéletes kontrasztot képez a vastag pántokkal, zipzárokkal és színsávokkal. A kollekcióban olyan fenntartható forrásból származó anyagokat használtak, mint az organikus pamut és az újrahasznosított poliészter. A pólóknak, nadrágoknak és alsórészeknek megvan az a sajátos retro hatása, ami annyira jellemzi a P.E Nation márkát, melyre rásegít a fekete, fehér, narancssárga, és a pink színek, valamint a batikolt minta keverése.
 
“A H&M-mel közösen megálmodott kollekciónkkal azt szeretnénk, hogy a nők világszerte magabiztosabban, vidámabban éljék az életüket. A kollekció minden darabja szuper választás a hétköznapokra, akár egész napra. Minden darab jól megy egymással, nagyon könnyen kombinálhatóak,” - mondja Pip Edwards és Claire Tregoning, a P.E Nation márka társalapítói.
 


“Nagyon élveztük a közös munkát a P.E Nation márkával – a csapatmunka és az energia köztük és a tervezőink között elképesztő volt! Pip és Claire elsőkézből ismerik a sportruházat és a sportos darabok szükségességét a nők számára életük minden területén, mint női vezetők és ennek a dinamikus márkának a társalapítói. Fantasztikus és nagyon inspiráló példaképek mindenki számára. Az együttműködés szempontjából olyan darabok, mint a batikolt pólók, a pliszírozott szoknya, a színsávos sportnadrágok valóban hangsúlyozzák a P.E Nation márkára jellemző szuper stílusos, feltűnő és laza viseletet. Nagyon örülünk annak, hogy a kollekcióban a fenntartható anyagok is helyet kaptak, amely nagyon fontos a H&M-csoport számára” – mondta Maria Östblom, a H&M női kollekciójának a vezető tervezője.
 
A termékek már elérhetők világszerte a H&M üzletekben, valamint online, a hm.com oldalon.
 

Kommentek