A H&M bemutatja 2021-es tavaszi-nyári Studio kollekcióját – egy kalandos, vibráló kollekciót tele kincsekkel

A H&M büszkén mutatja be “Treasure Forever – Örök kincsek” fantázianevű 2021-es tavaszi-nyári kollekcióját, amelyet a kalandvágy és az önkifejezés ihletett. A kollekció, melyet áthat a kincskereső felfedezők “ragadd meg a napot” életérzése, tiszteleg a felszabadult és varázslatos fantasyk és mesék előtt. 

A H&M idei tavaszi-nyári Studio kollekciója február 18-án debütál online, a hm.com oldalon.
 
A kollekció, amit áthat a varázslatos felfedezők és álmodozók időtlen bája, erőteljes szabású darabokat és változatos modern darabokat tartalmaz. A legtöbb darab fenntartható anyagokból készült, mint például a kollekció kulcsdarabjai, a jacquard kötött pulóver, a hosszú, fekete bársonyruha és a térd felettig érő VEGEA vegán bőrből készült fekete csizma. A korallsárgából, citromsárgából álló neon színpalettát a tengeri élővilág és kincsek inspirálták, amelyek tökéletesen kiegészítik a neutrális bézs és barna színeket.
A H&M Studio kollekció darabjai úgy készültek, hogy örök darabként szolgáljanak viselőjük számára. Ezúttal ráadásul a múltbeli kollekciók kedvenc darabjaihoz is visszanyúltak a tervezők.
 
„A 2021-es tavaszi-nyári kollekció múzsája a mindennapi életben is a kalandokat és a varázslatot keresi. A kollekció darabjai optimista érzetet keltenek, melyekben kényelmesen és magabiztosan érezheti magát mindenki. Változatos sziluettek és erőteljes szabászati megoldások láthatóak ezekben a játékos darabokban, melyeket vásárlóink örök kincsként őrizhetnek.” – mondta Ann-Sofie Johansson, a H&M kreatívtanácsadója. 
 
“Ezzel a kollekcióval a magabiztos és önkifejező felfedező attitűdjét szerettük volna megalkotni, ezért elég sok merész darab készült, számos tengeri élővilágra való utalással. A hosszú rojtos szoknya szinte polipszerű, míg a rövid szabású festett bőrdzseki a klasszikus tengerészkabát modern megfelelője. Emellett olyan elemeket adtunk a darabokhoz, amelyek azt a hatást keltik, mintha csak a tenger mélyéről kerültek volna elő.” – mondta Angelica Grimborg, a H&M Studio tervezője.
 

Kommentek