A Balmain x H&M kollekció New York-ban debütált

Múlt éjjel a new york-i Wall Street-en tartották a Balmain x H&M kollekció globális bemutatóját a hírességekkel teli közönség előtt.

 

A vendégek között volt többek között Kylie Jenner, Diane Kruger, Rosie Huntington-Whiteley és Alexa Chung is, akik exkluzív betekintést nyerhettek Olivier Rousteing elbűvölő, erőteljes és gazdagon részletezett kollekciójába. A kollekció a világ 250 üzletében, valamint online lesz elérhető 2015. november 5-től.

Rousteing kreációihoz hasonló merész és látványos esemény egy futurisztikus földalatti rendszer témájában berendezett helyszínen, a divatot és a zenét összehozva mutatta be a kollekciót. Kendall Jenner főszereplésével készült zenés kampányvideó exkluzív megtekintése után táncosok szórakoztatták a közönséget a divatbemutató alatt, amelyen olyan modellek is megjelentek, mint Gigi és Bella Hadid, Jourdan Dunn, Alessandra Ambrosio, Karlie Kloss és Joan Smalls.

A divatbemutató után a Backstreet Boys lepte meg a közönséget exkluzív, a 90-es évek hangulatát idéző élő műsorával. A hírességekkel és a divatipar sajtómunkatársaival tarkított közönség késő éjszakáig élvezhette az esemény energiáját és ünnepelte a #HMBalmaination momentumát. A világ minden részén élő rajongók a Periscope app használatával követhették élőben az eseményeket, míg a közösségi médián a  #HMBalmaination hastaggel lehetett rákeresni az eseményre.

- Ma éjjel teljesült egy álmom - mondta Olivier Rousteing, a Balmain kreatív igazgatója. - Hihetetlen az energia és a hangulat, és csodálatos volt, hogy a Backstreet Boys csak a Balmain x H&M számára lépett fel. Megtiszteltetés számomra a H&M-mel együttműködni, és soha nem fogom elfelejteni a ma esti bemutatót.

- A bemutató hűen tükrözte a Balmain x H&M kollekciót, amely tele volt energiával, pozitívumokkal és fényűzéssel - mondta Ann-Sofie Johansson, a H&M kreatív igazgatója. - Az életben egyszer lehet részünk ilyen élményben, és alig várjuk, hogy megoszthassuk ezt az érzést a világ különböző részein élő vásárlóinkkal, amikor végre az üzletekbe kerül a kollekció.

A hangulatról képekben:

Kommentek