A Viblance granolája téged is levesz majd a lábadról!

Hatalmas sikerrel zárta a Viblance az angliai Great Taste megmérettetést, a nemzetközi zsűri a cég Quinoa & Pecan granoláját két csillaggal jutalmazta.

A londoni illetőségű, az élelmiszerek Oscar-jának is nevezett Great Taste Awards-on közel 400 bíráló részvételével, nagyjából két hónapnyi kemény munkával választják ki a világ legjobbnak ítélt ételeit, élelmiszereit és – többek között – a világ legjobb granoláit. A csomagolás- és márkanév ismerete nélkül, valóban csak az érzékszervekre hagyatkozó vak kóstolás eredményeképp a Viblance Quinoa & Pecan granoláját a zsűri két csillaggal jutalmazta, ami a granola kategóriában idén a legmagasabb megítélt minősítés volt. Az odaítélt csillagok azt a minőséget és befektetett energiát jelképezik, amelyek ezeket a termékeket a nagy átlag fölé helyezik.
 
 
Az épp csak egy éve piacra lépett Viblance számára hatalmas öröm és megtiszteltetés, hogy kimagasló minőségűnek nyilvánították a megmérettetésre szánt termékét. Ez a siker jelzi, hogy a minőségi alapanyagokból, kézműves módon előállított termékeikkel jó úton járnak, érdemes a tökéletes ízélményre és az optimális tápértékre törekedni.
 
A minden előítélettől mentes, kizárólag a termék minőségére és ízélményére fókuszáló vizsgálat során a zsűri megállapította, hogy a Viblance granola ideális darabossággal rendelkezik, kellemes arányban és méretben találhatók benne a magvak, a zabpehely íze és állaga tökéletes és a különféle tejtermékekben is megőrzi összetett ízvilágát és egyedi karakterét.
  
Viblance
A Viblance megálmodói maguk is törekszenek a minőségi életvezetésre, amelynek egyik sarokköve a megfelelő étrend. Azt vették észre, hogy a piacon jelenlévő egészségesnek minősített ételek jelentős része vagy élvezeti értékében hagy kívánnivalót maga után, vagy egyszerűen becsapja a fogyasztót. Éppen ezért kezdték el az egészséges életmódhoz kapcsolódó termékkör egy világszerte méltán kedvelt, de hazánkban még kevéssé ismert tagját behozni a köztudatba. A táplálkozástudományi szakemberek bevonásával végzett termékfejlesztés után, saját receptúra alapján, kézműves módon, minőségi alapanyagokból állítják elő termékeiket.
A Viblance termékeivel az egészséges életmód nem a lemondásról szól, hanem egy magas fokú élvezetről, amely sem anyagilag, sem pedig időben nem kíván áldozatokat a fogyasztótól. Az egyre bővülő termékskálán a díjnyertes Quinoa & Pecan granola mellett a Zöld almás granolát, illetve a Kakaós granolát is választhatják a vásárlók, a hihetetlenül finom és abbahagyhatatlan Almachipsen kívül.
 
 
Granola
A granola, tápértékét és összetevőit tekintve hasonlít a Dr. Bircher-Benner svájci dietetikus által megalkotott müzlire, viszont élvezeti érték szempontjából közelebb áll a desszert vagy snack kategóriához. A granola alapja a teljes kiőrlésű zabpehely, melyhez magvakat, dióféléket, szárított gyümölcsöket, valódi fűszereket és mézet, illetve a Viblance esetében annak növényi alternatíváit adják, majd alacsony hőfokon megpirítják.
 

Kommentek