Új Prosecco a láthatáron: A Foss Marai már Magyarországon is kapható!

A Foss Marai Olaszország egyik legmeghatározóbb borászataként kiemelt hangsúlyt fektet partneri kapcsolataira, cégfilozófiájuk alapja, hogy olyan vállalkozásokkal működnek együtt, akik azonos értékrendet képviselnek. Ezen gondolkodásmód mellett választotta a Proseccojáról híres cég magyarországi partnerének és forgalmazójának a Winestore Kft-t.

A családi vállalkozásként működő borászat napjainkban 2 millió palack habzóbort forgalmaz éves szinten, ennek 80%-át Olaszországban, a többit főként Európában, és Dél-Amerikában értékesíti. A termelésük felét a prosecco adja, a másik felét egyéb habzó borok alkotják. De nem volt ez mindig így. A család korábban a borászat mellett főként dizájn termékek előállításával foglalkozott, farmereket gyártott a Diesel számára. A gyerekek - akik napjainkban a Foss Marai vezetői – a legjobb egyetemeken tanulták ki a borász szakma csínját-bínját, és ezt követően 1986-ban alapították meg az azóta világhírűvé vált Foss Marai márkát. Ám a dizánj továbbra is nagy szerepet kapott a cég életében, és ez nem csak a termékeik külső megjelenésében mutatkozik meg, a Foss Marai minden olyan olaszországi rendezvény elengedhetetlen alkotóeleme, ahol az új trendek megjelennek, ahol a fókusz a formatervezésen van.
 
A Foss Marai egyik cégfilozófiája, hogy lassan, kis lépésekben haladjunk a kitűzött cél felé. Olyan partnerekkel alakítunk ki szorosabb partneri kapcsolatot, akik hasonlóan gondolkodnak, és azonos értékeket képviselnek, mint mi. Így találkoztunk a Winestore Kft. tulajdonosaival, akikkel az azonos gondolkodás mentén nagyon jól értjük egymást, és ugyanazon az úton haladunk. – mondja Marinela Vasilica Ardelean, a Foss Marai képviselője.
 


 
A magyarországi piacot kiemelten fontosnak tartja, mely folyamatosan fejlődik, és ahol dinamikusan növekszik a Foss Marai prosecco-k eladása is, a nem túl kedvező gazdasági környezet hatásai ellenére is. A tradícionális és nagyon jó minőségű gasztronómiának, valamint a kiváló boroknak köszönhető, hogy értékelni tudja a hazai közönség a Foss Marai termékeit. Az Olaszországban top 3-ba tartozó, a prosecco-k „Porschéje-ként” emlegetett Foss Marai első alkalommal adta át hazánkban a megtisztelő Nagyköveti címet, melyet a cégcsoportba tartozó (Leroy Co.) TG Italiano étterem nyert el, mint a borászat kiemelt partnere.
 
A TG Italiano és a Winestore Kft. a megbízható partnerség mellett azt a színvonalat és minőséget képviseli, amit cégünk és boraink, mindennapi munkánk. Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon is piacot tudtunk teremteni, és arra törekszünk, hogy továbbra is kiváló minőségű termékekkel szolgáljuk ki a nagyközönséget.- teszi hozzá a borkritikus.

Kommentek