Nánási Pál is Huawei márkanagykövet lett

A népszerű magyar fotográfus, Nánási Pál is csatlakozott a Huawei legújabb csúcskészüléke, a Mate 10 Pro nagyköveteihez. Az együttműködésnek köszönhetően a fotóművész új oldaláról, okostelefonos fotósként is bemutatkozhat. Kamerája elé először Kiss Ramóna, az RTL Klub gyönyörű műsorvezetője állt, akiről saját műtermében készített varázslatos portréképeket.


A fotóművész az együttműködés keretében a jövőben több fronton is népszerűsíti majd az okostelefonos fotózást: a social médiában találkozhatunk a Huawei Mate 10 Pro-val készített művészi értékű képeivel, valamint fotós tanfolyamot is tart majd a vállalt új programjában, a felhasználókat a mobilfotózás alapjaival megismertető Huawei Akadémián. Nánási egyik fontos feladata lesz, hogy tökéletes portréképeket készítsen a vállalat többi márkanagykövetéről, így többek közt Hosszú Katinkát is lencsevégre kapja majd.


A híres fotós első okostelefonos „kiválasztottja” ezúttal Kiss Ramóna, a vállalat újdonsült márkanagykövete volt, akiről saját műtermében készített gyönyörű képeket, és egyben lépésről-lépésre bemutatta, hogyan készíthetünk tökéletes portréfotót a mobiltelefonunkkal. Elsőként a barna, majd az ezüst outfitek kerültek elő, majd varázslatos fekete-fehér (monokróm) képeket készített Nánási Pál az X-Faktor háziasszonyáról. A színválasztás nem véletlen, hiszen a Huawei csúcskészüléke mokka és titániumszürke színekben lesz kapható, a vállalat pedig továbbra is nagy hangsúlyt fektet a monokróm fotózásra. A Huawei Mate 10 Pro dupla kamerájának egyik lencséje ugyanis monokróm, amellyel rendkívül részlet gazdag képek készíthetők.


Fotósként korábban fenntartásokkal kezeltem az okostelefonnal készült fényképeket, azonban a Huawei Mate 10 Pro engem is meggyőzött, mert kiváló minőségű képeket lehet készíteni vele. Tökéletes alternatíva számomra is, amikor a hagyományos fényképezőgépem nincs velem. Nagyon élvezem, hogy válogathatok a számos fotós funkció közül és játszhatok a beállításokkal, az egyik kedvencem a monokróm mód” - mondta Nánási Pál.


Nem volt teljesen ismeretlen a helyzet, mert készültek már rólam korábban is képek műtermi környezetben, de okostelefonnal még sosem” – mondta Kiss Ramóna. „Magam is meglepődtem a végeredményen, persze ez Pali profizmusának is köszönhető. A jövőben a social média oldalaimon több hasonló, Huawei Mate 10 Pro-val készült fotóval is találkozhatnak majd a követőim” – tette hozzá Ramóna.


A Huawei pár héttel ezelőtt mutatta be legújabb zászlóshajó termékét, a Mate 10 Pro-t, a világ első olyan mobilját, amelyet mesterséges intelligencia (AI) processzorral szereltek fel. A készülék az AI támogatásával segít a felhasználóknak kiváló minőségű fotókat készíteni. A telefon a tárgyaknak és a témáknak megfelelően automatikusan választja ki a szükséges beállításokat, többek között a színt, a kontrasztot, a fényerőt és az expozíciót, így például képes felismerni az olyan környezeti elemeket, mint az étel, a hó vagy az éjszaka. A készülék új duál kamerája, amelyet ismét a legendás német kameragyártó Leica-val fejlesztett ki a vállalat, egy 12 megapixeles színes és egy 20 megapixeles monokróm szenzor segítségével készíti a képeket. A kamera mindkét lencséje most már f/1.6-os rekesznyílással rendelkezik, amely egyedülálló az iparágban. A készüléket mozgásérzékelővel is ellátott, digitális zoom-mal és optikai képstabilizátorral is felszerelte a gyártó, a nagy mélységélességű képek (Bokeh-hatás) készítését pedig szintén mesterséges intelligencia támogatja, így élesebb, részletgazdagabb képek és jobb portrék készíthetők.


A Huawei Mate 10 Pro november 15-től kerül a boltok polcaira. 


 

A Huawei Device-ról


A több mint 170 országban jelen levő Huawei termékeit és szolgáltatásait a világ népességének közel egyharmada használja. A Huawei 2015 óta a világ harmadik legnagyobb okostelefon szállítója a globális kiszállítások alapján, 2016-ban összesen 140 millió okostelefont szállított le, amely a megelőző évi értékhez képest közel 30 százalékos növekedést jelent. A vállalat 16 kutatás-fejlesztési központot működtet világszerte, többek között az Egyesült Államokban, Németországban, Svédországban, Oroszországban, Indiában és Kínában. A Huawei fogyasztói üzletága egyike a Huawei Technologies Co. Ltd. három üzletágának, amely okostelefonokat, PC-ket és tableteket, valamint viselhető okoseszközöket és felhő szolgáltatásokat kínál és fejleszt ügyfeleinek. Az információs és telekommunikációs technológiák területén szerzett több mint 20 éves tapasztalat, kiterjedt nemzetközi hálózat és az üzleti partnerekkel kialakított szoros kapcsolat révén a Huawei Device a legújabb fejlesztéseket kínálja a felhasználók számára.


További információért kérem, látogasson el a Huawei Fogyasztói Üzletág weboldalára:


http://consumer.huawei.com/hu/


Illetve kövesse nyomon cégünk híreit a Huawei Device Hungary Facebook és Instagram oldalán:


facebook.com/HuaweimobileHU


instagram.com/huaweimobilehu

Kommentek