Művészet ihlette ajándék ötletek

A FREYWILLE bámulatos â??18kt Gold & Diamondsâ? ajándék ötlet válogatása most olyan különlegességeket kínál, amelyeknek minden részletéből a művészet szeretete sugárzik. Páratlan dizájnok, pazar arany díszítés és egyedi formák teszik elbűvölővé ezeket az ajándékokat â?? fedezze fel ma az idei ünnepi szezon exkluzív FREYWILLE ajándék válogatását!

 

LES PARFUMES FREYWILLE

Az idei ünnepi szezonban a FREYWILLE varázslatos illatkreációi színesítik az élet legörömtelibb pillanatait. Fedezze fel az új LES PARFUMES FREYWILLE családot, amely az ékszerek eleganciáját tükrözve követi az exkluzív és előkelő megjelenésű kollekciókat. A négy különböző illat egy-egy sajátos karakter kibontakoztatásával lengi körül viselőjét. A limitált kiadású LES PARFUMES FREYWILLE – mindegyike fenséges Eau de Parfum és ragyogó akár a folyékony ékszer – a parfümkészítés fellegvárának, a franciaországi Grasse tapasztalt mestereinek közel három éves fejlesztési eredménye.

TIME TO ENJOY LIFE - exkluzív karórák

A FREYWILLE ékszerórái derűssé varázsolják az örömteli pillanatokat az időmérő, és az exkluzív ékszer nemes tűzzománcból készült, egyedülálló kombinációjával.

A FREYWILLE Round ékszerórájának modern, gyönyörűen kialakított kerek formája és az Oblong elegánsan nyújtott téglalapja, az óra dizájn történelmére való utalás és a jelenkori értelmezés finom egyvelegének eredménye.

Helena, a FREYWILLE legújabb karórája, elbűvöl hamisítatlanul nőies megjelenésével és a művészi tervezésű égetett tűzzománc megnyerően egyedi kombinációjával. A csillogó gyöngyházból készült klasszikus számlap elegáns acél foglalata kihangsúlyozza a virágba borult gyönyörű növények inspirálta harmonikus formát.

HOMMAGE Á CLAUDE MONET – GIVERNY, HONFLEUR, ORANGERIE

A szépség, ami körülvesz

Claude Monet megvalósította a lehetetlent. Számos alkotótársa próbálkozott már a valóság tökéletes ábrázolásával, de a francia impresszionista ennél többet szeretett volna – lefesteni a szépséget, ami minden pillanatban körülvesz bennünket. Vágya a természet, az élet szépségének megörökítése volt úgy, ahogy az az adott pillanatban a szeme elé tárult.

Három új szettel: Giverny, Honfleur és Orangerie, amelyeket a festő felejthetetlen mesterművei ihlettek, a FREYWILLE művészei életre keltették az impresszionizmus, valamint Monet virágzó Giverny kertjének csodálatos világát.

Sálak, kendők

A FREYWILLE tervezői szinte minden kollekcióhoz készítenek kendőket, gavroche-okat és hosszú sálakat. A textíliákon látható motívumok gyakran egy adott kollekció különböző szettjeinek minden jellegzetes mintáját megjelenítik – ritkán készül sál egy konkrét szetthez.

Az olyan kiváló minőségű anyagok, mint a selyem, a kasmír vagy a pamut, művészi motívumokkal párosítva divatos, dekoratív és melegséget adó kiegészítőkké válnak.

Estélyi táskák

Az elegáns FREYWILLE estélyi táskák a luxus, a művészet és az egyediség különleges összhangját biztosítják minden viselethez. A táskák mindegyike limitált darabszámban, olasz bőrből készült kézműves termék. Szemet gyönyörködtető megjelenésük tökéletesít minden alkalmi viseletet.

A táskák belső része FREYWILLE márkajelzéssel és változatos belső zsebekkel ellátott.

Andrássy út 43. (+3614130174)

Régiposta utca 19. (+3613187665)

Liszt Ferenc Airport – SkyCourt (+3612965422)

shop.FREYWILLE.COM

Facebook.com/FREYWILLE

www.freywille.com

Kommentek