Garfield az Állatkertben

Idén ünnepli a 25. Születésnapját Magyarországon a SPAR. Ennek apropóján kalandoztunk velük és a már jól ismeret matricás albumuk főhősével, Garfielddal az Állatkertben.

 

Én személy szerint azért szeretek a SPARban vásárolni, mert amellett, hogy minden olyan magyar termék megvásárolható náluk, amit én szeretek, megtalálom azokat a bio termékeket is, amelyekben megbízom és nem mellesleg sokkal kedvezőbb áron kaphatók, mint a legtöbb bioboltban.

Az már csak hab a tortán, hogy a gyerekeimnek is a kedvence, biztos tudjátok, miért.

Igen, a titok nyitja a majd minden évben megjelenő Garfieldos matricás album. Minden évben őrült sistergés kíséri az iskolai szüneteket, minden gyerek mániákusan gyűjti és cseréli a friss szerzeményeket és vitathatatlan királyság az első betelt albummal rendelkezni. Általában kifejezetten kerülöm a helyzetet, mikor a gyerekeim által húznak be a boltba, de megvallom, a matricás albumban nem tudok kifogást találni. A színvonalas minőségű ismeretterjesztést képviseli. Ha máshonnan nem, akkor innen biztosan ismerős lesz a gyerekeknek a környezetvédelem fogalma, és biztosan közelebb hozza az állatok csodálatos világát az életükbe.

A SPAR nem csak a matricás albummal segít a természetszeretet kialakulásában. A Fővárosi Állat- és Növénykert rendszeres támogatójaként ismét felajánlást tett az intézmény számára: 6 hónapon át, több mint 1100 kilogramm zöldséget és gyümölcsöt biztosít a 9 lajhár étkeztetéséhez.

A lajhárokat pedig tényleg mindenki szereti, kicsik és nagyok egyaránt. Az Állatkertben pedig lehetőség van rá, hogy igazán közelről szemléljük őket. Az én csemetéim ezen a délutánon még az etetésükben is részt vehettek. Ilyenkor tényleg észrevétlenül és játszva tanulnak.

Ahogy Heiszler Gabriella, a SPAR ügyvezető igazgatója hangsúlyozta:

„A társadalmi felelősségvállalás jegyében azért támogatja vállalatunk a Fővárosi Állat- és Növénykertet, mert az intézmény évtizedek óta az egyik legfontosabb helyszíne a hazai flóra és fauna bemutatásának. A Spar elkötelezett támogatója minden olyan programnak, amely segíti környezetünk megóvását, illetve a gyermekek ismereteinek bővítését.”

A mostani Garfield matricás gyűjtőalbumba 8 héten át lehet gyűjteni a legokosabb, leggyorsabb, legveszélyesebb, legritkább, legviccesebb, legnagyobb, legcukibb és a leghangosabb állatokat ábrázoló matricákat, melyek között igazi különlegességek is el vannak rejtve és közülük sok állatot élőben is meg lehet tekinteni az Állatkertben.

Minden a SPAR-ban elköltött 3000 Ft után jár egy zöld matricacsomag, de megvásárolható 99 forintért a kék színű is.

A mostani matricacsomagok egy plusz meglepetést is rejtenek: 25 zöldben el van rejtve egy-egy 100.000 forint értékű SPAR utalvány.

Ha valaki szeretne találkozni Garfielddal, az albumok kabalafigurájával, a SPAR országos roadshow keretében népszerűsíti a kiadványt. A pontos helyszínek listájáról az alábbi linken érdeklődhetnek:

www.allatirekordok.hu

A miénk már majdnem betelt, persze ilyenkor jön a nagy izgalom, vajon sikerül-e találni olyan matricát, amelyik még hiányzik.

Ha még nem kezdtétek el, nem késő, május 5-ig még megtölthető az album, és akár online is elkezdhető a cserebere!

Szabó Lilla

Kommentek