Gardróbfrissítés a WestEndben

Önodi Eszter, Szekeres Adrienn, Debreczeni Zita, Dukai Regina, Jakabos Zsuzsi és Horányi Juli is felajánlotta egy-egy ruhadarabját, hogy a hétvégi gardróbfrissítés keretében elárverezzék azokat â?? az így befolyt összeggel a Glamour és a WestEnd a Paralimpiai Szövetséget támogatja.

 

Május 19-21-ig a WestEnd City Center Millennium Udvarán rendezik meg a Glamour Gardróbfrissítés elnevezésű rendezvényt, ahol egy ideiglenes, úgynevezett pop-up store-ban kihelyezett ruhákat a látogatók egy jelképes egységáron vásárolhatják meg. A vásárlásból befolyt összeget a WestEnd megduplázza és a paralimpiai sportolóknak ajánlja fel.

Csütörtökön és pénteken 12-től 20 óráig, szombaton pedig 10-től 20 óráig várják a jótékonykodni vágyó érdeklődőket.

A szervezők több hírességet és divattervezőt is megnyertek, akik különleges adománnyal rukkoltak elő. A sztár-felajánlások május 21-én, szombaton, 16 órakor árverésen kelnek el a WestEnd Millennium udvarán. Itt derül majd ki az is, hogy ki az a három szerencsés, aki a felajánlott ruháiért egyenként 100 000 forint költőpénzt nyer.

Stylistok, fodrászok és sminkesek is várják a szépülni vágyókat, de egyéb izgalmas programokkal, sőt sztárfellépőkkel is készülnek a divateseményen.

Részletek:

http://www.westend.hu

Kommentek