Demeter Chocolate: Csoki tavaszba csomagolva


A Demeter Chocolate izgalmas tavaszi szortimenttel jelentkezik. A tavaszi időszakot már az új díszdobozos csokoládék jellemzik. A finom mintájú, visszafogott, elegáns külső jól tükrözi a doboz belsejében lévő minőséget. A díszdobozban számtalan ízzel találkozhatnak a vásárlók, elsősorban a tavaszi szezon sztárjaival, a levendulás, epres-citromfüves, meggyes-kardamomos és a - már nyárral kacérkodó - mojito ízesítésű bonbonokkal.


A Demeter Chocolate húsvéti kínálatában a nyuszikkal, tojásokkal gazdagon díszített táblás tej-, ét- és fehér csokoládék, a tavaszi dekorációkban bővelkedő csokinyalókák mellett, színes fóliába csomagolt, minőségi tejcsokoládéból készített nyulak és színes cukorba mártott, egyedileg díszített csokoládétojások is helyt kapnak.A rendkívül mutatós üreges csokoládétojásokon kívül, a Demeter Chocolate töltött tojásokkal is készül a tömör élvezetet kedvelő vásárolói számára. A - tavaszi ízvilágnak megfelelő - töltelékkel ellátott étcsokoládé tojások között mindenki megtalálhatja a kedvencét. Az epres, a málnás és a lime-os töltelékű csokoládétojások mellett természetesen a klasszikus trüffelkrémes tojások is helyet kaptak a tavaszi díszdobozokban.Demeter Chocolate Club


Idén tavasszal indul útjára a Demeter Chocolate által életre hívott, első magyar csokoládéklub, amelynek tagjai 3, 6 vagy 12 hónapos tagság vásárlásával - havi rendszerességgel - elsőként kapnak kóstolót a cég újdonságaiból. A klub tagjai ezen felül a későbbi rendeléseknél különleges figyelemben részesülnek.Amit a Demeter Chocolate-ról tudni érdemes


A magyar Demeter Chocolate 2016-ban több nemzetközi versenyen is nagyszerű sikereket ért el. A Great Taste Awards-on egy csillaggal jutalmazták a Demeter Chocolate Zserbó bonbonját, az International Chocolate Awards versenyen pedig dobogós, bronz minősítéssel díjazták a ház epres citromfűvel ízesített bonbonját.


A londoni illetőségű, az élelmiszerek Oscar-jának is nevezett Great Taste Awards-on elnyert csillag mellett a Demeter család elhivatottsága is garancia arra, hogy a Demeter Chocolate prémium termékei minden esetben a legkiválóbb alapanyagokból, kézzel készült egyedi produktumok, amelyekben nem csak a szakértelem és a minőségi alapanyagok ötvöződnek, hanem ott rejlik az a fajta kreativitás, ami valóban egyedivé teszi a Demeter Chocolate termékeit.


Ezt az egyediséget ismerték el a – kifejezetten csokoládéra szakosodott - International Chocolate Awards versenyen is, ahol a Demeter Chocolate epres, citromfüves bonbonja dobogós helyezést ért el, s a bronz minősítést szerezte meg.


A Demeter Chocolate családi vállalkozás, amely a 2000-ben született, egy akkor már 10 éves múltra visszatekintő családi cukrászdát követően. 2012-ben jelentek meg a prémium kategóriás, kézzel készített termékeikkel a magyar piacon, s ezt követően folyamatosan gyarapodott a kínálat, nőtt a kereslet. A táblás szórt csokoládék mellett megjelentek a bonbonok, a csokinyalókák, a különféle, ünnepi alkalmakra is tökéletes díszdobozos termékek, a mártott aszalványok és a különleges ízesítésű szaloncukrok.Demeter Chocolate Kft.
2340 Kiskunlacháza, Gábor Áron u. 13.
www.kezmuvescsoki.com

Kommentek