Csípős málnaszörp? GaBko&Mayer

Izgalmas új terméket jelentetett meg az őszi időszakra a Mayer Szörp, a prémium szörpökre, szirupokra specializálódott vállalkozás. Egy szintén minőségi portfólióval rendelkező céggel, a GaBko Chilivel koprodukcióban megalkotta a Chilis Málnát, amely a Nagymarosi Csípős Fesztiválon debütált.

A szezonálisra tervezett termék azonnal felkeltette a fogyasztók és a vendéglátók figyelmét, az extra szörp így nem csupán a fesztivál egyik különleges tételévé vált, hanem jelenleg is elérhető a cég választékában.
 
A közel egyszerre induló GaBko Chili és Mayer Szörp együttműködése a korábbi jó munkakapcsolatban és a nagyjából azonos háttérben gyökerezik. A családi vállalkozásokból kinövő, mára már a legjobb éttermekben, delikáteszekben fellelhető portékával rendelkező tulajdonosok hamar meglátták a fantáziát egy közös alkotás létrehozásában, amelynek remélt, de mégis meglepő sikere akár egy egész, különálló kollekció tervét is magában hordozhatja. 
 
A világ legerősebb chili paprikából készített szósszal finoman tüzesített prémium málnaszörp hamar megkedveltette magát a fogyasztókkal, a kellemesen melengető szörp a hűvösebb hónapokban, forró ital formájában is biztosan nagy sikereket fog aratni.
 


Mayer Szörp
A Mayer Szörp 2015-ben alakult. A szörpfőzés gondolata akkor fogalmazódott meg a tulajdonosokban, amikor saját éttermükbe kerestek természetes alapanyagokból készült, tartósítószertől mentes szörpöket. Mivel hosszas keresgélés után sem találták meg az igazit, inkább megfőzték maguknak. A családi vállalkozásként működő szörp üzemükben - saját receptek alapján - csak természetes alapanyagok felhasználásával készítik a prémium Mayer szörpöket és szirupokat, kizárva a mesterséges aromákat és színezékeket. A Mayer Szörp célja, a lehető legjobb minőséget kínálni a fogyasztók számára, megőrizve a gyümölcsök és a fűszerek eredeti ízét.  
 
 Kommentek